Kim ne derse desin o amfi o fiyatı haketmiyor.O hata ilk serilerde olan bir hata diye biliyorum,sonraki yıllarda düzeltildi.İlk üretimler epey sorunlu o nedenle olabildiğince yeni bir amfi almaya çalışın.
Kim ne derse desin o amfi o fiyatı haketmiyor.O hata ilk serilerde olan bir hata diye biliyorum,sonraki yıllarda düzeltildi.İlk üretimler epey sorunlu o nedenle olabildiğince yeni bir amfi almaya çalışın.
hak etmiyormu? şaka yapıyor olmalısın.Kim ne derse desin o amfi o fiyatı haketmiyor.
hak etmiyormu? şaka yapıyor olmalısın.
Ben o amfinin fiyatını hakedip haketmediği ile değil sorunu ile konuştum,mesajı düzenlersen sevinirim.Kim ne derse desin o amfi o fiyatı haketmiyor.
haklısın. 🙂Bu dünyada sadece Blackstar yok ki. Üstüne biraz para ile Jet City gibi tam lambalı amfi alınır ve gerçek lambalı drive tonuna ulaşılır. Blackstar kötü değil, ama mükemmel de değil. Yarı yarıya transistörlü bir amfi. Lambalı derive olayına prk çok amfiye nispetle çok uzak. İçindeki ss devreler nedeni ile de tam lambalılara nazaran bozulma ihtimali daha fazla.
haklısın. 🙂
yok ya sorun değil 🙂 ne demek istediğin zaten anlaşılır vaziyetteydiYazım hatalarıma rağmen anlayabildiysen ne mutlu. Düzeltme şansım da olmadı. Acayip saplantılıyımdır o konuda 🙂
aynen peavey mesela çok iyi bir amfi ama türkiyede çokça bilinen bir amfi değil. yanlışmıyım? 😀Yahu şu memleketi biraz Avusturya tarafına kaydırabileydik keşke. Aslında pek çok marka ve modelden hem geç haberimiz oluyor, hem de gavurun 100'e sattığını da burada 300'e 400'e alıyoruz. Kimse de demiyor ki "Bunlar da insandır, candır, yazıktır" 😀
aynen peavey mesela çok iyi bir amfi ama türkiyede çokça bilinen bir amfi değil. yanlışmıyım? 😀
aynen peavey mesela çok iyi bir amfi ama türkiyede çokça bilinen bir amfi değil. yanlışmıyım 😀
evet. yalnız peavey canavar gibi amfi 🙂 çok sonradan tanıdım peaveyi... iş işten geçince tanıştık o farklı bir dünyadaydı ben farklı... ikimizde farklı dünyalara aittik... ben yazmayı tercih ettim o ise hiç okumadı... 😀 noluyor yaw gece gece beyin uçtu 😀Biliniyor da, yetmiyor işte. Memlekette yıllardır ciddi bir Peavey -bilhassa lambalı güzel modelleri- sıkıntısı var.