Orjinal halinde clean kullanmak için baya volume kaybı yaşıyordum . 12ax7 yerine au veya at takılmadan bu dediğiniz zor. Amfi gayet güzel kırılıyprCub12 daha güzel bir seçim olur. Clean olayında gayet başarılı bir amfidir. Hatta zorlasan da kolay kolay distortion alamazsın. Ayrıca güç düşürücüsü işe yarar, komşular rahatsız olmaz.
Orjinal halinde clean kullanmak için baya volume kaybı yaşıyordum . 12ax7 yerine au veya at takılmadan bu dediğiniz zor. Amfi gayet güzel kırılıypr
50:50 stereo olduğu için 2 12AX7 var abi. Bu ampli mono, bundaki 12AX7 lerden birisi analoğa çevrilmiş sinyalin gerilimini powera sürmeden önce kullanılıyor gibi görünüyor. Yani temelde bir preampli burdaki 12AX7 lerden birisi, diğeri zaten inverter.@levantin +1
Bana da o 12ax7'ler power amp'in bir parçası gibi geldi. Zira benim Mesa 50:50 PA'de de iki adet 12ax7 vardı.
Not: Elektronik bilgim kablo lehim terk.
Fx loop bölümünden power amp in bölümüne gitarı direk bağladım. Sadece master volume ve presence etkin. Geri kalanlar devre dışı. Sese gelince de gayet güzel bir clean. Sadece power katı olsa böyle bir ses elde etmem normal mi yoksa pre de içerdiği için mi gitarın sesini alabildim?50:50 stereo olduğu için 2 12AX7 var abi. Bu ampli mono, bundaki 12AX7 lerden birisi analoğa çevrilmiş sinyalin gerilimini powera sürmeden önce kullanılıyor gibi görünüyor. Yani temelde bir preampli burdaki 12AX7 lerden birisi, diğeri zaten inverter.