Bu gün yada yarın denemeye gideceğim yazdığım amfilerden hangilerini denesem ve bu amfiler hangi dükkanlarda olur acaba tünelde.
Valla izmir'de doremusic'in amfi çeşidinin bol olduğunu gördüm. Blackstar, roland, marshall, ibzler falan vardı hatırladığım kadarıyla. Diğerlerini bilmiyorum ama çok aşina olmadığım markaların da amfileri vardı. İstanbul ile ilgili hiçbir fikrim yok.Bu gün yada yarın denemeye gideceğim yazdığım amfilerden hangilerini denesem ve bu amfiler hangi dükkanlarda olur acaba tünelde.
Bir ara hediye olarak almayı düşünmüştüm bir arkadaşıma. Tonu güzel ama fiyatına göre düşük.Bu gün denedim bir kaç marka en çok vox vt 20 beğendim. Sanırım onu alacağım. Kullanan var mı acaba bu seriyi. Nasıl bilirsiniz ? Pişman eder mi ? Fiyat performans nasıl ?
Haklısın tabi ama benim evde ses açmam pek mümkün olmuyor. Bu sebepten düşük seste yani çeyreğin bile altı güzel ses alabileceğim bir amfi lazım. Evim apartmanda ve çocuk uyuduktan sonra çalabiliyorum. Uyanıkken beni rahat bırakmıyor.
Line 6 pocket pod almıştım.Bozuk çıktı. Yani ses kesilip duruyordu. Bir kaç kes servisine gönderdim bir türlü yapamadılar. Hatta bu forumdan bir arkadaşa satmıştım belki bana öyle geliyordur diye o arkadaşta aynısını söyledi. Yani o arkadaşada mahçup oldum geri aldım ondan. Tekrar servise gönderdim yine yapamadılar rezil oldum anlayacağın. En son çöpe attım. Bir daha almam belki blackstar olabilir.
Kaç yıl geçti üzerinden POD 2.0 'ın modellemelerini duyunca hala bir afallarım.Pakedi geç, V2.0'ın yanında oyuncak sayılır. Zira seçenekler sınırlı. Ben V2.0'ı dokuz yıldır kullanırım, on altı yıldır kullanan da tanırım, tık demediler.
Kaç yıl geçti üzerinden POD 2.0 'ın modellemelerini duyunca hala bir afallarım.
Kaç yıl geçti üzerinden POD 2.0 'ın modellemelerini duyunca hala bir afallarım.