Simdi soyle, Live Out cikisi olan yani Mono Right Left cikisi olan tum processorlerle uyumlu bu aletler. Zaten bu denon avr bildigin Poweramplifier oluyor. Solid State yapili. Ayni Micro Cube gibi iste. O yuzden bagliyorsun buna Processoru mis gibi ses veriyor. Bir tek gitar spikeri yerine Bass response hoparlorlerden aliyorsun sesi. Ama bence cok iyi performans yani kabinler iyiyse. Bomba gibi. Ben full bass acikken de kullandim hem amfi hem processorden, ses hala cok iyiydi bogulmuyordu hic. Deneyenler bilir.
Bu sisteme Analog pedala gerek yok. Pod Xt Live , Boss GT-8 , Vox Tonelab , Pod X3 , Pod X3 Live , Zoom G9.2tt .. Yani L/R Mono cikisi olan tum processorler uyar. Amfiye gore pahali bu processorler malum. Ama pedala falan kesinlikle gerek yok ekstra. Sen yine de Micro Cube tercih et. Elindeki gitara bu tarz processor degmez. Ileride isleri ilerletince evde ses acma imkanin olmadigi icin Processor alirsin. gunduz Denon'dan gece kulakliktan ses alirsin. Ben oyle yapiyorum. No problem.