Ben de biraz fikirlerimi belirteyim.
1 - Yakko'ya windsor konusunda katiliyorum, modifiyeden sonra ses kalitesi coook gelisiyor, ama eger modifiye ile ugrasmicam diyorsan baska yere de bakabilirsin. DrB'nin soyledigi Egnater Tweaker da tam senin istediklerine uyuyor, kotu yani tek kanal olmasi, sahnede falan elle degistireceksin switch'leri. Ama iyi yani da resimde gorecegin gibi voltej derdi olmamasi, 110-230V, 50-60Hz yaziyor
🙂
2 - En onemli tavsiyem voltaj sorununu dikkate alman. Malum ABD 110V, TR 220V. Voltaj cevirici alsan bile bir de frekans sorunu ortaya cikiyor (50Hz'ye karsilik 60Hz). Bazi cihazlar frekans degisimlerini takmiyor, ama belli de olmaz. Bence almaya karar verdigin amfinin net'den manualini bulup arkasinda voltaj cevirici vs var mi diye bir bak. Olmadi firmaya bi email gonderip anlat derdini.
3 - Windsor'un boyutlari bayaa buyuk, kucukce bir amfi de dusunebilirsin. Check in'de arkadasinin karsilasabilecegi muhtemel sorunlari da dusun.
🙂 Sanirim amfiyi asagi vermek istemezsin, yani arkadasin yanina alacak, buyuk bir head eger uste sigmazsa ve hosteslerin bolumunde musait yer yoksa ayikla princin tasini.
4 - Jet City'ler de cok ses yapti. Ben daha denemedim hic ama alanlar genelde memnun. Tasarlayan adam Soldano, adamin sadece adi bile satislari acayip etkiledi
🙂
5 - Yeni Blackstar modellerine de bakabilirsin. 20W, 40W, 60W ve 100W'lik venue modelleri cikti. 20W ve 100W olanlar head, digerleri kombo sanirim.
6 - Vypyr'lara da bak. Ozellikle bulabilirsen Vypyr Tube head tasimasi kolay olur. Digital pre-amp, tube power amp, bir de tube phase-converter. Yuksek seslerde power-amp kati kendini belli ediyor. Ben de VT30'u almadan once Vypyr Tube 60 ile VT30 arasindaydim, hatta siparis etmeden 1-2 saat once degistirdim fikrimi. "Zaten evde caliyorum sadece, 60W'a gerek yok" diye dusundum.
7 - Vox nigth train de fena degil ama fx loop yok, o kotu.
8 - cok yazmisim, yeter bu kadar, ise geri doneyim
🙂