Merhaba, yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Benim ayırdığım bütçe doğrultusunda hareket etmem gerekiyor maalesef ve bu 300-350 dolar civarlarındaki bütçeyle karşıma çıkan en mantıklı ampli Jet city gibi gözüktü. Ampliyi pedal ile kullanacağım, hi-gain için Krank Distortus, biraz daha hafif Hard Rock tonları içinse Rat2 kullanacağım drive olarak. O şekilde planladım. Daha çok bar sahnesine yönelik düşünüyorum, 2x12 kabin + mikrofon şeklinde işimi göreceğine inanıyorum. Evde pek kullanmayacağım sanırım, zaten evde kayıt falan gibi olaylarım yok, yalnızca egzersiz yapıyor ve repertuvarımı genişletmeye çalışıyorum. Bir avt50dense bununla daha mutlu olacağıma inanıyorum bar sahnesinde.
Arkadaşımla konuştum, 21 Haziran'da yolcu kendisi, parayı da kendisine verdim zaten ampli için. Yaz sonunda ampliyle beraber dönecek, ben de o zamana kadar 2x12 bir kabine ve düşündüğüm pedallara sahip olacağım. Sonra da mutlu mesut yaşayacağız yeni oyuncaklarımla. 🙂
Teşekkürler tekrardan ilgilenip yazdığınız için. İleride çok param olursa açık hava sahneleri için de düşüneceğim bir kafa. Umarım yakın zamanda 3000 dolarım var, nasıl bir şey alsam ? diye bir soru sorarım buraya. 😀