Yahu tam bir komedi! Hakan abinin çabaları, @ogulcaan @yeahbeybi ve @Cibsın Lö Pol'un arada olaya girmeleri ve Halil İbo'nun tek cümlelik cevap verişi...
Seviyorum sizleri abiler.
Seviyorum sizleri abiler.
Hocam thomman dan kredi kartıyla, taksitle alınabiliyor mu?Hangisinin fiyatı mantıklı gelirse oradan al. Çoğu alet burada daha pahalı. Ben Thomann'dan aldım, gayet de iyi ve ekonomime faydalı bir iş yaptım 🙂
Hocam thomman dan kredi kartıyla, taksitle alınabiliyor mu?
bide ben solağım
O olmadı işte. Solakların işi zor. Boşuna demişiz önce amfi diye. Buradan da bir hikmet çıktı işte 🙂
sen thomanndan ne aldin spock?Önce şunu sorayım. Randall'dan memnun değil miydin veya çok mu koyu geldi?
sen thomanndan ne aldin spock?
1500 euroyu gecemiyormusuz
ben seni 1500ten asagi kalacak adam bellememistim
Yok yahu, 1500 avro kim, biz kim. Zengin olsak çakması yerine orjinal Soldano alırdık 😀
EKLEME: 2014 sonunda Jet City JCA 50 aldım Thomann'dan.
Jetcity iyi bir modifikasyon platformu diye aklımda kaldı. İşin ucu yine nakite bakar ama "zamanı geldiğinde" orjinalliğini bozmak istemediğiniz , pahallı bir cihazı satmaya çalışmaktansa daha hesaplı bir cihazı modifiye etmek/ettirmek daha bütçe dostu bir karar olabilir.Yok yahu, 1500 avro kim, biz kim. Zengin olsak çakması yerine orjinal Soldano alırdık 😀
EKLEME: 2014 sonunda Jet City JCA 50 aldım Thomann'dan.