Tekrardan merhabalar. Bir kaç gün önce gitar önerisi istemiştim. Ama çoğu kişi amfi almamı tavsiye etti. Bende gitar mı amfi mi alsam karar veremedim o yüzden amfi tavsiyesi üzerine bir başlık açtım. Öncelikle Sert drive tonları arıyorum. Clean tonlarının çok iyi olmasına gerek yok. Bütçem 3500 TL. Daha sonra ise kendi pedal setup'ımı dizmeyi düşünüyorum. Açıkcası kafa+kabin kombinasyonu mu yoksa combo versiyonu mu karar veremedim. Kafa+kabin de bütçeyi biraz arttırmam gerekiyor. Birde bir kaç yıl beni idare etsin istiyorum. Bu arada babamı hala 2.el'e ikna edemedim 😀
Aklımda ENGL Gigmaster 15 yada 30 watt modelleri var. Aslında bir yandan Mesa istiyorum ama baya pahalı 😀 Her türlü öneriye açığım. Birde aklımda, ilk gitarı alıp, 4-5 ay bekleyip bir Mesa almakta var ama bilemiyorum. O yüzden bende bu konuyu açma gereği duydum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler 🙂
Aklımda ENGL Gigmaster 15 yada 30 watt modelleri var. Aslında bir yandan Mesa istiyorum ama baya pahalı 😀 Her türlü öneriye açığım. Birde aklımda, ilk gitarı alıp, 4-5 ay bekleyip bir Mesa almakta var ama bilemiyorum. O yüzden bende bu konuyu açma gereği duydum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler 🙂