Bakın hocam aslında yazmayacaktım fakat sizin imzanızı atmanız ya da dönüp dönüp EVH almanız EVH'yi en iyi metal amfisi yapmaz. Zaten mesele amfiden falan uçtu da neyse.
En başta sizin dediğiniz şuydu: DR'nin low-end'leri yeterince tight değil. (Bas karakterli bir amfi nasıl low-end'lerde güçsüz oluyorsa gerçi.) Bu yüzden de TS808 tarzı bir pedallla boost edilmesi gerekiyor, zaten hemen hemen herkes de böyle yapıyor.
Ve ondan sonra EVH videoları paylaştınız, ben ilk kez EVH aldıktan 5 kez sonra bile EVH'ye döndüysem var bir şeyler tarzında konuştunuz. Ona da eyvallah.
Ben de bunun üzerine (Sizi çok iyi anlamıştım ayrıca, siz beni anlamamıştınız.) siz video paylaşınca DR'nin boost'suz da low-end'lerinin kamyon gibi olduğunu adeta kanıtayan bir video paylaştım. Ki videoların da hiç sağlıklı olmadığını belirterekten.
Yani tek sonuç var: birçok kişinin amfiye girdiği gitarı farklı, birçok kişinin kabini farklı, herkesin tuşesi farklı, ama en önemlisi birçok kişinin zevkleri ve renkleri farklı! Herkes bilir ki DR bas response'u oldukça yüksek bir amfi iken EVH de fuzzy bir amfi. (50 Watt'tan bahsediyorum.) EVH bizzat çaldım, gördüm beğenmedim. EVH çalan grupların tonunu da beğenmiyorum. Şu videodaki ton gerçektekine bayağı yakın, onu da hiç beğenmiyorum:
Ama nasılsa DR en sevdiğim amfi. Garip değil mi sizce de?
@EMM