Kemper mesajımı beğenmememiş bir de üstüne sanırım beni trollükle suçlamış bir forum kullanıcısı. Kötü söz sahibine aittir.
Başlığı açanın yazdığı şu: beni hayatımın sonuna kadar idare edebilecek bir amfi bakıyorum max limitim 6000 tl
Bana biri gelip hayatımın sonuna kadar çalacağım bir amfi arıyorum dese, böyle bir amfi yok derim kendisine. Çünkü insanların zevkleri, çalım stilleri zaman içerisinde değişir. Bir tarza sadık kalmış müzisyenlerin bile yıllar içinde fazlaca amfi değiştirdiğini, hatta aynı anda birkaç amfi kullandığını görebilirsiniz. Böyle bir durumda, 'hayatımın sonuna kadar idare edebilecek' sözünü duyunca aklıma ya 6000 TL'ye 2 adet ikinci el uygun fiyatlı ve farklı tarzda amfiler almak, ya da çok kaliteli bir cihaz olan Kemper almak geliyor.
Ve evet Kemper bir müzisyeni hayatının sonuna kadar idare edebilir. Çünkü içerisinde sonsuz amfi modeli ve amfi ayarı mevcuttur. Oldukça da kaliteli olduğuna inanıyorum. Bu forumda blind test yapsak, çoğumuzun da birçok amfi karşılaştırmasını kesin olarak ayırt edemeyeceğini düşünüyorum.