Spider'ı epey denedim açıkçası hiç sevmedim. ID Core'un distortion tonları daha tatmin edici geliyor kulağa. Laney'i denemedim bilmiyorum.Line 6 spider iv 15 VS ID CORE 10 VS LANEY LG 12 de kararsızım. Hangisi sizce bu 3 ü arasından?
Spider'ı epey denedim açıkçası hiç sevmedim. ID Core'un distortion tonları daha tatmin edici geliyor kulağa. Laney'i denemedim bilmiyorum.Line 6 spider iv 15 VS ID CORE 10 VS LANEY LG 12 de kararsızım. Hangisi sizce bu 3 ü arasından?
Sen bütçenin 6000 olmadığına şükret. O zaman bittiydin valla.Bütçe 350 lira diyorum 1k'lık amfi öneriyorsun hocam.
Fender in yeni serisi, BassBreaker'ı değerlendirme listenize almanızı öneririm...
Sevgiler ve saygılar...
Youtube'den tonlarını dinledim. Güzel amfi. Seçeneklere ekledim.Fender in yeni serisi, BassBreaker'ı değerlendirme listenize almanızı öneririm...
Sevgiler ve saygılar...
DSL15'i düşündüm fakat FX loop yok onda da. Yani bu tip şeyler pazarlama taktiği gibi geliyor bana ve midemi bulandırıyor.Blackstar HT serisi iyi hoparlör ile dahi sorun çıkartabiliyor. Bu yüzden alınacak hoparlör veya kabinin denenmeden alınmaması gerek. Marshall DSL'nin 15 watt olanını denemiştim. Düşük seste de performansı gayet iyiydi ama 40'ı denemedim hiç.
DSL'nin5 wattı da 15'i kadar kaliteli ise (kağıt üstünde öyle görünüyor) Blackstar'ı büyük ihtimal sattırır. DSL'lerin Ultra Gain tarafları da metale kadar götürür bu arada.
DSL15'i düşündüm fakat FX loop yok onda da. Yani bu tip şeyler pazarlama taktiği gibi geliyor bana ve midemi bulandırıyor.
Şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı blackstar ama ton aralığı biraz daha geniş, tonları daha sıcak , Ağırlıklı olarak british karakterinde bir amfi bakıyorum.Blackstar HT bence gayet iyi bir amfi bende de 5210 serisinden var. O fiyata bence alınabilecek en iyi lambalı amfilerden.
Biraz internetten dinledim spider ıv 15 i çok dijital gelmiyor ama bilemedim Fender mustang baya pahalıymışBlackstar id core 10'u line 6 spider iv 15'ten daha çok beğeniyorum. Arkadaşımda spider iv 15 var sık sık deneme şansı buluyorum ama açıkçası id core'la karşılaştırınca tonlarını pek beğenmiyorum. ID Core'a göre dijital kalıyor. Yalnız ikisi de nispeten metale yakın karakterli amfiler. ID Core özellikle. Bu iki amfiyle de blues ve hafif rock türlerinin çok da güzel gittiğini düşünmüyorum, çalınıyor elbet ancak başka alternatifler daha iyi sonuç verebilir 🙂 Bir de Fender Mustang 2'yi çok methettiler ben de biraz araştırdım çok hoşuma gitti geniş ton aralığı ve modellemeli oluşu. İstanbula gittiğimde deneyeceğim ona göre alacağım eğer büyük şehirde oturuyorsan biraz araştırmanı denemeni tavsiye ederim ikinci el 600 lira civarlarında bir amfi ve istediğin türlere daha iyi uyacaktır bana kalırsa. Bu arada tekrar belirteyim, dediğim gibi mustang'i denemedim yani eğer almayı düşünüyorsan önce denemen daha iyi olur ben sadece kullananların yorumlarından yola çıkarak dedim bunu.