Evde hobi amaçlı çalacaksan eğer bence analog pedal olayı para tuzağı. Bende lambalı amfi de var modellemeli amfi de aradaki fark çok az. Ya da benim kulak anlamıyor farkı.
Chorus flanger delay reverb gibi efektlerin imputtan girilince tonu bozmasından dolayı olmasın?
Hayır ben şu noktaya saçma dedim 2x10 tabiki 1x12den daha güçlü olur hem iki tane 10"lik hoparlörünün olması hemde stereo olmasından dolayı
Evet illa muhalif olma çabası kendini gösteriyor.
En az 12" olmalı ki bas frekanslar kendini daha iyi ortaya çıkarabilsin. 2x10 hoparlörden bahsediyorsunuz bu ne saçma bir argüman? 2 tane 10 inçli hoparlörden bahsediyorsunuz.
Kaldı ki arkadaş sadece amfi tavsiyesi istemedi pedallarla anlaşacak amfi tavsiyesi istedi. Ve her pedalı imputtan girmek pek sağlıklı değildir.
Ve evet tech 21 tm60ı 2 seneden fazla kullandım
Siz benim yerimde olsanız hangi marka ve model tercih ederdinizDrive pedaldan alınacağı için fx loop a hiçmi hiç ihtiyaç yok. 12" speaker ise solid state amplilerde gerekli değil, zira topolojisi sebebiyle solid state amplilerin alt frekans cevapları gayet başarılı.
Hocam, hangi marka hangi model tercih edersiniz. Pedal setup için en uygun amfi nedirDrive pedsetup alınacağı için fx loop a hiçmi hiç ihtiyaç yok. 12" speaker ise solid state amplilerde gerekli değil, zira topolojisi sebebiyle solid state amplilerin alt frekans cevapları gayet başarılı.
Kabin ne tercih ederdinizBen ufak bir lambalı alırdım yerinde olsam. Lambalılar bildiğin gibi pedallar ile çok iyi geçiniyorlar. Türkiye' de piyasayı tam bilemiyorum ama en ucuz lambalı sanırım mooer, bütçene göre vox lil night train falan bakabilirsin.
Abi 10 degilde 20 alsa daha iyi olur bence. Ppne bakarak metal dinliyorsun galiba. Line 6 15 w alabilirsin ibanez tbx 15 olabilir.Blackstar ID Core 10 al. Arkana bakma.
ID Corelar Line 6 spiderlara göre daha iyi bence. Spiderlar dijitallikten ağlıyorlar. Fiyat performans olarak da blackstar döver. Ben pratik için dediği için 10 dedim. Yoksa 20 de bi seçenek.Abi 10 degilde 20 alsa daha iyi olur bence. Ppne bakarak metal dinliyorsun galiba. Line 6 15 w alabilirsin ibanez tbx 15 olabilir.
Evet abi haklısınız benden sizin gibi düşünüyorum ama abi baksın hangisi hoşuna giderse onu alsın diye söyledim.ID Corelar Line 6 spiderlara göre daha iyi bence. Spiderlar dijitallikten ağlıyorlar. Fiyat performans olarak da blackstar döver. Ben pratik için dediği için 10 dedim. Yoksa 20 de bi seçenek.
Teşekkürler. 🙂 Dikkate alıcam.Maalesef onlar başlangıç seviyesinde ötesinde çok ama çok kötü amfiler. Kesinlikle ama kesinlikle alma. Git roland cube al. Blackstar id core al. Bulamazsan line6 spider al. Vox valvetronix al. Fender Champ veya Fender mustang al. İyi amfi önemlidir. O amfilere gidip 10 bin liralık custom gitarlar taksan ibanez grg ile aynı sesi verecek amfiler. Kesinlikle 10 watt transistörlü başlangıç amfiler alma. Ne alırsan al 🙂