Bu abiler incelemişler ne zamandır takip ediyorum bu tweaker amfiyi. Eğer nasip olursa soldano ya kadar uzanan bu dikenli yolda bir tanede bundan alıp koyacağım kenara🙂 eğer bulabilirsen yüzünü kara çıkarmazlar🙂
Bu gx ile sadece x arasında ne fark var. Bir 30x gördüm fiyatı uygun geldi alınabilir ama onun yerine 20gx ya da biraz daha paraya kıyıp 40gx mi almalıyım sizce?yorum çok okumamak lazım aslında 🙂
Boyutuna aldanmamanı tavsiye ederim mesela 20gx taşınabilir boyutta ve sesi güçlü epey sert filan değil yanlış bir bilgi içinde bir sürü amp modeli var.
gx'ler yeni versiyonları cube serilerinin resimlerine bakıp aradaki farkı görebilirsin çok büyük farkları yok kalite açısından aynılar . 40 gx elbette daha güzel bir alet benim tavsiyem önceliğiniz neyse ona göre karar vermeniz.Bu gx ile sadece x arasında ne fark var. Bir 30x gördüm fiyatı uygun geldi alınabilir ama onun yerine 20gx ya da biraz daha paraya kıyıp 40gx mi almalıyım sizce?
20gx gözümde yetmeyecekmiş gibi duruyor. Denemediğim için de olabilir belki 🙂gx'ler yeni versiyonları cube serilerinin resimlerine bakıp aradaki farkı görebilirsin çok büyük farkları yok kalite açısından aynılar . 40 gx elbette daha güzel bir alet benim tavsiyem önceliğiniz neyse ona göre karar vermeniz.
Yüksek ses ise elbette 40 ama portatif de olsun kolay taşıyayım diyorsanız 20gx öneririm.
denemenizi tavsiye ederim kullananlar da beni onaylacaklardır ki microcube bile boyundan çok büyük işler beceriyor hem ses hem kalite açısından.20gx gözümde yetmeyecekmiş gibi duruyor. Denemediğim için de olabilir belki 🙂
Biraz mı 😀 😀Bütçeyi biraz yükselt fender blues junior al. Blues çalıyorsan uzun süre arkana bakmazsın. Bir iki pedal, tamamdır.
Malesef ama sorun değil orta halli bir reverb pedalı işini görecektir arkadaşın.Laney cube 10 al aynen alabiliyorsan bi tane delay bi tane de tube drive al ms pozitronun pedalları hoştur ucuzdur. Onlara bak. Yalnız bu amfide reverb var mıydı?
Biraz mı 😀 😀