A
alkin2
Crush serisinin en düşük watt modeli crush pix 12l Orange Crush Pix 12 L - Elektro Gitar Amfisi
Yeterli olur mu yani bu amfi prosesör için
Yeterli olur mu yani bu amfi prosesör için
Sadece prosesör kullanmayacağım setup ta kuracağımProsesörün direkt kendi tonunu almak ise amaç, amfi yerine FRFR tarzı bir hoparlör kullanmak her zaman daha doğrudur. Onun dışında kullanacağınız bütün amfiler tona etki edip kendi karakterini sese yansıtacaktır.
Bütçenizi biraz daha arttırıp bu yönde araştırma yapmanızı tavsiye ederim.
2. el Line6 Amplifi 75 modeli bu tarz hoparlör yapısına sahip bir modelleme amfisi olmasına rağmen ara bağlantılarla dediğim çözüme uyabilir.
Blues jr düşündüm ama taşıma işi çok sıkıntı. Daha hafif ve küçük şeyler arıyorum.Biraz daha butceyi zorlarsaniz Blues Jr verebilirim.
Bir bakarımh&k tubemeister 18. tam istediğiniz tarzda amfi; blues ve classic rock dışında hiç bir halta yaramaz, pedalla barışık bir amfi.
Oğlumuz kaç kg 😀
Roland cube 40gx. 1200 lira falan olması lazım sıfırı ancak kafa kabin istemiyorum. Yine de teşekkürler 🙂Mesela amfinizi verin ve 1500 tl yi karşılığında blackstar 5 htr head ve içinde 2 adet 12 inç celestion vintage 30 speeker bulunan blackstar s1 kabin vereyim. kabin sıfırdır ve do re müzik mağazası fiyatı 2300 tl dir.