Mesa rectier mini değil 1x12 güzel kabin,engl 1x12 de mesayla ağaç kalitesi aynı ama englın önünde demir olduğu için ton daha metalik ve englda çin mesada ingiliz custom üretilen tonal olarak farklı v30 var.mesa 1x12 olamıyorsa engl 1x12
Seçeneklere ENGL Invader eklesene. 😀Trash için hangisi?
O cihaz evde biraz zor, birde o olsa zaten böyle bir soru sormaya gerek kalmazdı🙂Seçeneklere ENGL Invader eklesene. 😀
Seçeneklerden Screamer evde olur ama Fireball ı-ıh. Wat düşürücü şart.O cihaz evde biraz zor, birde o olsa zaten böyle bir soru sormaya gerek kalmazdı🙂
Hak vermekle beraber, 50-60 watt'dan çok farklı olmadığını değerlendiriyorum, bunlar da ev için "Overkill"...O cihaz evde biraz zor, birde o olsa zaten böyle bir soru sormaya gerek kalmazdı🙂
Watt olarak degerlendirince haklisin fakat bu cihazlar yatak odasi ses seviyelerinde de basarililar.Hak vermekle beraber, 50-60 watt'dan çok farklı olmadığını değerlendiriyorum, bunlar da ev için "Overkill"...
Invader değil mi?Watt olarak degerlendirince haklisin fakat bu cihazlar yatak odasi ses seviyelerinde de basarililar.
Bence degil, invader in kendi karakterini yansıtması belirli bir ses düzeyinden sonra gerçekleşiyor. Fakat bu ikisi çok düşük seste de aşağı yukarı kendi karakteristiklerini gosterebiliyorlar. Elbette bunlar benim yaklaşımım son 2 yıldır yaptığım denemelerden bu sonuca vardım. Fakat hiçbirini şöyle uzun uzun kullanma şansım olmadı.Invader değil mi?
Volume parabolik artıyor, yani 100 Watt ve 50 Watt arasında düşük volume'da çok büyük fark pek hissedilmiyor, bu kapsamda, denemememe rağmen düşük volume'da çok fark olmamalı diye değerlendiriyorum...Bence degil, invader in kendi karakterini yansıtması belirli bir ses düzeyinden sonra gerçekleşiyor. Fakat bu ikisi çok düşük seste de aşağı yukarı kendi karakteristiklerini gosterebiliyorlar. Elbette bunlar benim yaklaşımım son 2 yıldır yaptığım denemelerden bu sonuca vardım. Fakat hiçbirini şöyle uzun uzun kullanma şansım olmadı.
Ya sevgili Tunç @tunckk bu vesileyle sorayım, sağlığın nasıl?Trash için hangisi?