Abim sağolasın iyiyim çok şükür, sen nasılsın ?Ya sevgili Tunç @tunckk bu vesileyle sorayım, sağlığın nasıl?
Her şey yolunda mı?
Veee peşinden konuyu sulandırayım izninle "Permatik" diyerek...
Özür dilerim herkesten, ama kendimi tutamadım, n'apayım...🤣
Sevindim kardeşim, ben de çok iyiyim...🙂Abim sağolasın iyiyim çok şükür, sen nasılsın ?
Abim bana çok püsküllü bir ton gibi geliyor 5150 lerdeki (gelde püsküllü ne demek anlat şimdi 🙂 )@tunckk abi evh 5150 50 watt niye düşünmüyorsun?
İnan bana kardeşim leblebi yiyordum, "püsküllü ton"u duyunca leblebi yolu şaşırdı mideye gideceğine burnumdan geldi.😆:notworthy:🤣Abim bana çok püsküllü bir ton gibi geliyor 5150 lerdeki (gelde püsküllü ne demek anlat şimdi 🙂 )
Aman abim dikkat et 🙂İnan bana kardeşim leblebi yiyordum, "püsküllü ton"u duyunca leblebi yolu şaşırdı mideye gideceğine burnumdan geldi.😆:notworthy:🤣
Az kaldı gidiyordum ha!.. 🤣🤣🤣🤣🤣
Eyvallah azizim, sağol...🙂Aman abim dikkat et 🙂
Abim itina ile devam ediyor, ama artık daha mantıklı bir şekilde örneğin artık metronom kullanmaya başladım. Bugüne kadar hiç kullanmıyordum. Faydasını da görüyorum.@tunckk gitar solo çalışmaları nasıl gidiyor?
Abi Orange dedim mi TH30 ın üstüne tanımam, süper bir alet. 🙂Biraz ton değişsin, Orange Rockerverb 3 😉
Bak bunu hiç düşünmemiştim aslında 2 kanal Ironball 2 kanalda Orange çok değişik bir lezzet olabilir. Güzel fikir.Ironball ile Rockerverb mixi bence çok ama çok leziz olur.