Benim oyum Mark V 25'e 🙂
Malesef bu yorum ENGL Screamer 50 ivin dogru degil hocam. 1 seneden fazladir apartmanda ENGL Screamer 50 kullaniyorum. Amfi cok dusuk volumelerde de cayir cayir ton veriyor. Wattkillera ihtiyaç olmadan masteri baya dusup lead volume acarak kullanmak mumkun.50-60 watt'lar ev için her halükarda çok fazla attenuator kullanılmayacaksa. 3 blok öteden duyulur sesi.
Beğen butonuna bastım ama inan hiçbir şey anlamadım bu mesajdan 🙂Thrash için fireball 100 60 invader powerball savage evde çalabilirsin rahat bir şekilde ama screamer zaten thrash yaparsın peavey classic 30 lada ts808 thrash oluyor kısık sestede 100 watt englada bedroom levelde çalarsın. Başlığıda trash yerine thrash yapsak iyi olucak.Dediğim gibi thrash için screamer son seçenekler arasında hard rock heavy metal olur bak.
Hehe özeti tüm englarla watt farketmez kısık seste çalarsın ,thrash metal için screamer tavsiye etmem.*Beğen butonuna bastım ama inan hiçbir şey anlamadım bu mesajdan 🙂
Yok ben zaten Ironball dan çok memnunum asla da satma niyetim yok. 2x12 ENGL Pro Slanted (v30) kabinle kullanıyorum.Abi Ironball'un var yahu. Daha neden thrash amfisi arıyorsun anlayamadım 🙂 Bende de var aynı makine, güzel kabin ile hayvanileşiyor.
Tunç abi mark v diyorum ben yine de 🙂Yok ben zaten Ironball dan çok memnunnum asla da satma niyetim yok. 2x12 ENGL Pro Slanted (v30) kabinle kullanıyorum.
Sadece farklı tatlar için 2. bir amfi olabilir mi diye baknıyorum 🙂 Lanet olası GAS 🙂
Madem öyle ben de, "Sevgili Tunç, elindeki ekipman gayet yeterli, GAS'ına hakim ol, daha fazla gitar çalmaya odaklan..." diyorum... 😉Yok ben zaten Ironball dan çok memnunum asla da satma niyetim yok. 2x12 ENGL Pro Slanted (v30) kabinle kullanıyorum.
Sadece farklı tatlar için 2. bir amfi olabilir mi diye bakınıyorum 🙂 Lanet olası GAS 🙂
Aslında şu ana kadar gelen en akılcı yanıt bu oldu 🙂🙂🙂🙂Madem öyle ben de, "Sevgili Tunç, elindeki ekipman gayet yeterli, GAS'ına hakim ol, daha fazla gitar çalmaya odaklan..." diyorum... 😉
Sevgiler ve saygılar...
abi bi split cover video yapalım ya en treşinden 🙂Aslında şu ana kadar gelen en akılcı yanıt bu oldu 🙂🙂🙂🙂
Yapalım kardeş 🙂abi bi split cover video yapalım ya en treşinden 🙂
Birşey daha merak ediyorum, az önce Orange'lara bakarken farkettim. Adamlar TH30 Combo da VOTW hoparlör kullanmışlar. Fakat gördüğüm kadarıyla bu hoparlöre sahip bir kabin üretmiyorlar. Yani deseniz ki TH30 Head alsam yanınada eşlenik kabinini, olmayacak. Mecburen v30 lu bir kabin alacaksınız. Bu durumda ise Combo ile Stack arasında ciddi ton farkı olacak. Yani VOTW li olanı beğensem illaki Combo mu almam gerekecek, stack kuramayacak mıyım ? Bunun mantığı nedir ?