Merhabalar ben bu haftasonu cort x2 alıp başlamayı düşünüyorum. Tarzım metal dışındaki herşey diyebiliriz, yani clean daha önemli diye düşünüyorum bana başlangıç için 10-15wluk amfi önerir misiniz? teşekkürler
En iyisi VOX vx 1 kullanıyorum gerçekten çok güzel bir amp ayrıca 8 efekt ve AUX girişi de var muhteşem bir amfi tadına doyum olmuyor.
Blackstar id core serisine bakabilirsiniz. Ev İçin güzel bir alet ikinci elde fiyatı da uygun
Ben sadece gitarının rengi antique klibe onu anladım o kadar karmaşık yazmışsın ki ne istiyorsun anlamadım öneri mi veriyorsun istiyorsun bütçen ne ? Vs vs eğer 2000 liran varsa kısa sürede para gelecekse bekle 3000e amfi alternatiflerin çoğalıyor. Yonsa 2000e pek bi seçenek yok
Sahsi fikrim mustakil degilse evde amfi anlamsiz
illa eve amfi isteniyorsa yamaha thr
Bi yere sabitlense mi artık 🤔
İyi günler dilerim TürkRock forum üyeleri. 🙂
1/2 yıl kadar klasik gitar çaldım.Sonra bi süre ara vermek zorunda kaldım ve yine başladım şimdilik kulağımdan parçaları finger style şekilde çalabiliyorum.Lakin ben fark ettimki genelde solo atmak istiyorum.Bu yüzden elektro gitar almak istiyorum (tabi gitara başlamadan önce de bi heves vardı 😀)
Şimdi ben çok ağır Erkin Koray,Cem Karaca hayranıyım tabii Moğollar,Barış Manço,3 HÜREL falan da seve seve dinliyorum fakat dediğim gibi Erkin Koray ve Cem Karaca hem sanatçı kişilikleriyle hem hayatlarıyla hem de şarkılarıyla benim idollerimdir.
Sizlerden gitar ve amfi önerisi isteyeceğim istemeden önce belirtmek istediğim bir iki şey var.
Ben araştırdım ettim,dinledim,baktım
Almayı düşündüğüm gitar (2.el Epiphone Les Paul 100)
Les paul kasa gitar önerilerinize açığım.
1300-1400 gibi bir bütçem var.
2.el önerileri yapabilirsiniz.
Şimdiden zaman ayırıp yorum yapanlara teşekkürlerimi sunar tekrardan iyi günler dilerim.
hocam öncelikle yanıtınız için tekrardan teşekkür ederim sıfır almayı düşünmüyorum.2.el Epi. Lp studio gotic buldum 1000 liraya hard case yanında gelecek.Veyahut 2.el epi. lp 100 alacağım 850 liraya.Muhtemelen studio yu alacağım.Düşüncenizi rica edebilir miyim bir de size zahmet studio ya uygun amfi önerir misiniz ? dediğim gibi anadolu rock/psychedelic rock çalmayı düşünüyorum.Erkin Koray jolly joker konserinde epi. lp studio kullanmıştı.set neck Harley Benton