Zaten gitara yeni başlıyormuşsunuz kesinlikle amfi yerine ses kartı alın ve bilgisayarınızdan açacağınız pluginler ile çalın. Yeni başlamasanız da aynı şeyi önerirdim. Amfi msütakil eviniz yoksa pişmanlıktır benim için.
hocam bilgisayarım pek iyi değil açıkçası.Apartman dairesinde oturuyorum fakat en son kat ve alt komşumuz fazla evde durmayan birisi o konuda pek sıkıntım yok yani.Zaten gitara yeni başlıyormuşsunuz kesinlikle amfi yerine ses kartı alın ve bilgisayarınızdan açacağınız pluginler ile çalın. Yeni başlamasanız da aynı şeyi önerirdim. Amfi msütakil eviniz yoksa pişmanlıktır benim için.
hocam özelden yazsam beni bilgilendirir misiniz bu konuda?Orta düzey bir bilgisayarın bile yeterli olacağını düşünüyorum. İşlemci ve Ram orta düzeydeyse mutlaka düşünün. Amfiyi satıp Amplitube 4 kullanmaya başlamasaydım gitarı bırakmak üzereydim.
tabi kardeşim yaz.hocam özelden yazsam beni bilgilendirir misiniz bu konuda?
Bunların hiçbiri ile apartman sorunu yaşamazsın. Başka kriterlere göre seçmen gerek. THR ve Katana için forumda uzun uzun inceleme yazdım aratıp okuyabilirsin.Merhabalar bir süredir amfi arayışındayım 2 seçeneğe kadar düştüm. Yamaha Thr10 ile boss katana serisi arasında kaldım.Yeni başladım.usa deluxe strat aldım ve yoğunlaşmak istediğim müzik tipi genel olarak blues ve rock ağırlıklı zaman zaman hard rock. Yamaha thr10 ve thr10x serileri ile boss katana artist veya 100 mkii serileri arasında kaldım.Ev kullanıcısıyım ve apartmanda yüksek ses sorun olacaktır.Önerilerinize açığım.
Bunlardan birini satın aldınız mıSquier Strat kullanıyorum, ev için amfi alacağım. Aklımda olanlar: Vox VT20x, Vox VT40+ ve Fender Mustang I V2. Öneriniz hangisi olur?
Onları kullanan / inceleyen arkadaşlardan detaylı bilgi alabilirsiniz.