20k nufuslu yerde yasiyom 2.el amfi bulsam alirimKonunun cevap gelmemesi normal çünkü forumda "yeni başlayanlar" adı altında bir başlık var zaten. Soruna gelecek olursak amfiler çöp ve verdiğin paranın karşılığını alamazsın. Youtube a girip aklında olan birçok amfi ve modellemeli aygıtların tanıtımı mevcut. Ama sana önerim ikinciel bir roland cube yada mini katana. id core da olabilir.
iphone yok ama ses kartiyla pc baglayabilirim. onu bende cok dusundum ama pcye bagli kaliyosun gittigim yere goturmek zorunda kaliyosunbence gerek yok. Eğer İphone unuz var ise İrig alıp kulaklık yada harici bi hoparlör ile daha net sesler alırsın. Paran da cebinde kalır.
Üzerine ekler zamanda ekipman toplarsın. Bunlara para versen sonra satması sana para kaybettirir.
Düzeltme * veya kulaklık çıkışı olan bir processor kullanarak hem tonları tanır hemde harici mini speaker kullanarak dışarı da ses alabilirsin.
Kesinlikle Blackstar ID Core 10V2Merhaba, gitara başlayalı yaklaşık 3 ay oldu ve hala amfim yok.
Genel olarak parmak egzersizi yapıyorum ve sevdiğim şarkıları çalmaya çalışıyorum.
%50 grunge, %40 blues % %10 heavy dinliyorum.
Gitarım: Squier MM Strat
Amfi olarak, giriş seviyesinde önerileriniz nelerdir?
Aynı zamanda; duvara tutturma aparatı, kablo ve tel önerilerinize de açığım.
Sadece ev ortamında tıngırdatıyorum, ufak tefek bir şey olsa işimi görür.
Dediğin amfi ile Blackstar İd Core 10'u bir kıyasla bakalım...esp ltd mh 50 gitara cort mx15 amfi ikilisi güzel olur mu , 1-2 yıl en azından
lambalı amfilerde lamba ısınınca daha sıcak tonlar veriyor ama lambalılarda sesi biraz açmak gerekiyor galiba, transistörlü amfide öyle bir durum yok . dijital'i pek bilmiyorumOrange Crush 20 transistörlü, Blackstar ID Core 10 ise dijital. Ne gibi farkları var?
Öncelikle cevap için teşekkürler.O amfilerin ikisi de solid state amfiler. Blackstar'da ek olarak dijital efektler var. Yahu yeni başlıyorsanız alın Blackstar ID serisi geçin. Ne bu kılı kırk yarma sevdası? Adamlar yapmış mis gibi. Keşke biz gitara başlarken de böyle amfiler olsaydı.
Katana 50'yi sattın mı?Öncelikle cevap için teşekkürler.
Senin de dediğin gibi sevdadır belki de. Küçük bir yerde yaşayan birisi olarak deneyip alma şansına sahip değilim. Ayrıca uzun süre değiştiremeyeceğim bir seçim olacak benim için. Araştırmakta ne var? Bu başlık altında bu soruyu sormamdan doğal ne var? Kimi vardır dediğin gibi düşünür kimi araştırıp seçmek ister. Yeni başlamakla alakası olduğunu da düşünmüyorum.
Lambalı kullanmamış biri daha. Kaça kadar açabiliyosun bakayım sesi? Sıcak ton nasıl alıyorsun? Twin Reverb çok sıcakmış doğru mu?lambalı amfilerde lamba ısınınca daha sıcak tonlar veriyor ama lambalılarda sesi biraz açmak gerekiyor galiba, transistörlü amfide öyle bir durum yok . dijital'i pek bilmiyorum
Boş konuşma kardeş burda Lambalı kullanmamış diye milleti aşağılamanın luzmü yok, 30 saniye bekletince lambanın ısındığını söylüyor herkes.Lambalı kullanmamış biri daha. Kaça kadar açabiliyosun bakayım sesi? Sıcak ton nasıl alıyorsun? Twin Reverb çok sıcakmış doğru mu?
Lambaya güç geliyor, mecbur ısınacak. zaten standby olmayan lambalı amfide 30 saniye ses gelmiyor. 30 saniye sonra mı sıcak ton olacak? Bi de kardeş olmanın koşullarını biliyor olmalısın 🙂Boş konuşma kardeş burda Lambalı kullanmamış diye milleti aşağılamanın luzmü yok, 30 saniye bekletince lambanın ısındığını söylüyor herkes.