kesinlikle, hatta stüdyolarda da artık güzel amfiler var. taşımaya bile gerek yok.sahneye çıkmayacaksanız veya stüdyoda grupla çalışmayacaksanız amfi almayın. geçti o zamanlar, onbeş yirmi sene öncesinde kaldı o işler. size (bana) ne amfiden. hayatımın en boş yatırımlarındandır. aktif çaldığım dönemler dahil.
beatles konseri mi bu.
stüdyo dediğim de zaten gavurların GARAJ bizim TÜKYAN dediğimiz alanlar.kesinlikle, hatta stüdyolarda da artık güzel amfiler var. taşımaya bile gerek yok.
Ah hocam pahalı olmasa alırdım... Aslında thomanndan bir şekilde alıp kamyoncu abilerimize getittirirsek 1800 liraya geliyor 🤣Her gördüğüm amfi ile ilgili konuya boss katana yazmazsam içimde kalıyor. Bence boss ktn da bakabilirsiniz.
vt20+ kullanmıştım. Hoparlörü kaliteli değildi, yüksek gain üstüne treble potansını biraz açınca cızırtı yapmaya başlıyordu. Tek lambanın etkisi güzel ama üstündeki onlarca pedal ve amfi simülasyonu sadece satış taktiği, hiçbir işlevselliği yok. ID Core tavsiye ediyorum, 20 wattlık olan modelinde footswitch de vardı. Efektleri de güzel, hoparlörü de o seviye için kaliteli. V2 ve V3'de yeni eklemeler de var gibi, bi araştırın.Vox VT40+ ve VT20x
RGT6 orada stokta gözükmüyor, mydukkan'da 5800 lira. Ek olarak bir de amfi alınacağına göre bütçe minimum 7000 lira sanırım. Ben olsam şu alttaki gitarı alırdım, sahibi güvenilirdir. Gitar da tertemiz duruyor ve fiyat uygun. Ek olarak tüm ayarları luthier tarafından yapılmış. İlan sahibinin eski ilanlarından gördüğüm kadarıyla düşük action (tel yüksekliği) sevdiği için fretlere de işlem yaptırıyordu. Bu da öyleyse fiyat daha da uygun hale gelir. Kendisi bilgi vermek isterse diye etiketleyeyim. @justaperfectdayIbanez RGT6EXFX-BK Elektro Gitar
Ibanez RGT6EXFX-BK Elektro Gitar | ibanez Yetkili Bayisi Senkop Müzikwww.senkop.com.tr
Ibanez RG420EGISL Elektro Gitar
Ibanez RG420EGISL Elektro Gitar | ibanez Yetkili Bayisi Senkop Müzikwww.senkop.com.tr
Şu iki seçenekten birini almayı düşünüyorum.
amatörce ev ortamında dıngırdatıp neşelenmek amacım.
sert tınılar elde etmek istiyorum
bu gitarlarla güzel bir kombinasyon oluşturabileceğini düşündüğünü hangi marka ve model anfileri önersiniz?
15w olsa yeter diye düşünüyorum.
Aynen doğru yazmışsınız hocam 😊. Bu gitar da tüm diğer gitarlarım gibi alışık olduğum düşük action için detaylı luthier bakımından geçti. Çok güzel gitardır. Sapi neredeyse dümdüz, alt telde 0.8-0.9 mm, ust telde 1.2 - 1.3 mm gibi tel yüksekliği var. Sapi zaten çok sevdiğim Schecter 20 - 22 mm sap.RGT6 orada stokta gözükmüyor, mydukkan'da 5800 lira. Ek olarak bir de amfi alınacağına göre bütçe minimum 7000 lira sanırım. Ben olsam şu alttaki gitarı alırdım, sahibi güvenilirdir. Gitar da tertemiz duruyor ve fiyat uygun. Ek olarak tüm ayarları luthier tarafından yapılmış. İlan sahibinin eski ilanlarından gördüğüm kadarıyla düşük action (tel yüksekliği) sevdiği için fretlere de işlem yaptırıyordu. Bu da öyleyse fiyat daha da uygun hale gelir. Kendisi bilgi vermek isterse diye etiketleyeyim. @justaperfectday
Bu gitarı alıp, bir de üstte denildiği gibi Katana gibi bir amfi alınırsa çok güzel bir set dizilmiş olur.
Satılık - SCHECTER Hellraiser Solo II
2015 yılı Kore üretimi tertemiz ve kusursuz, luthier tarafından kapsamlı bakım ve ayar yapılmış, hiçbir sorunu olmayan canavar bir gitar. En üst kalitedeki Schecter serilerinden. Full thickness les paul stili maun gövde, 25,5 inch skalada maun sap, graphtech üst eşik, tone pros köprü ve...turkrock.com