Apartman icin 15W lambali ampli cok fazla olur...Lambali amplinin gercek tonuna ulasmak icin volume u 7/10 seviyelerine getirmen gerekir ki, gercekten komsularin icin rahatsizlik verici ses duzeylerine ulasmis olursun...Illa 15W alacaksan bir attenuator sart...Gelelim 15W lambali ampli tavsiyelerine;
Eger blues ve clasic rock yapacaksan Fender Blues Junior ve Peavey classic 20...
Orange Tiny Terror, Hughes & Kettner TubeMeister 18 Head (18W bu ampli) ve Vox Night Train daha sert muzik icin olabilir...(head ampliler olduklari icin, ayrica speaker temin etmen gerekir)
Ben, Engater Tweaker i mutlaka alternatiflerin arasina alman gerektigini dusunuyorum...(yine head ampli)
Bunlar benim ilk aklima gelen ampliler...
Ancak basta soyledigim gibi apartmanda 15W lambali amplinin tadina varman neredeyse imkansiz, bu nedenle katarsis in
Sevgiler ve saygilar...
Eger blues ve clasic rock yapacaksan Fender Blues Junior ve Peavey classic 20...
Orange Tiny Terror, Hughes & Kettner TubeMeister 18 Head (18W bu ampli) ve Vox Night Train daha sert muzik icin olabilir...(head ampliler olduklari icin, ayrica speaker temin etmen gerekir)
Ben, Engater Tweaker i mutlaka alternatiflerin arasina alman gerektigini dusunuyorum...(yine head ampli)
Bunlar benim ilk aklima gelen ampliler...
Ancak basta soyledigim gibi apartmanda 15W lambali amplinin tadina varman neredeyse imkansiz, bu nedenle katarsis in
yorumunuma cani gonulden katiliyorum...Ancak ufak bir ekleme yapiyorum ve Ht-5R (reverb lu modeli) oneriyorum...bro sana tavsiyem al bir blackstar ht-5 üstüne kalan parayla da pedal al 3-5 tane oh mis gibi 🙂
Sevgiler ve saygilar...