cidden var mı 650tl ye head ht5r???blackstar ht5 kafa vardı 650 ye sıkı bi pazarlıkla alınabilir 🙂 hoparlörüde artık kendin birşekilde ileride hallet derim almışken o paraya güzel birşey al ilerde ekleyebilirsin
cidden var mı 650tl ye head ht5r???blackstar ht5 kafa vardı 650 ye sıkı bi pazarlıkla alınabilir 🙂 hoparlörüde artık kendin birşekilde ileride hallet derim almışken o paraya güzel birşey al ilerde ekleyebilirsin
http://www.sahibinden.com/arama?query_text=blackstar&sorting=price_asc&language=tr&viewType=Listcidden var mı 650tl ye head ht5r???
teşekkürler yanıtınız için.Forumda bahsettiğiniz tutarın civarında bir tane Ibanez Valbee, bir tane de Laney Cub 8 var. İlla ki iyi bilen birileri çıkar şu iyidir bu iyidir der; fakat şahsi fikrim Ibanez Valbee sizin için sanırım daha uygun olabilir. Yabancı ve yerli forumlarda ise belirttiğiniz bütçe içerisinde incelemesi yapılan amfilerin bulunduğunu düşünüyorum.
ilginiz için teşekkürler.Blackstar ht1c ve ht5c ye bakmanızı öneririm.
roland cube 60 nasıldır mesela? şu yuzden soruyorum, elimde ltd ex 350 bir gitar var. roland cube 60 ile takas teklifi geldi de, siz ce değerlendirmeli miyim?Metal için düşük bütçede ROLAND geliyor aklıma
hiwatt dr103e yakın amfilerdir, çoğu kişi pink floyd/david gilmour coverlarında cub serisini kullanıyor. kötü amfiler değillerdir ve yapılmış olsun diye yapılmamışlardır. Metale gitmez o ayrı.forumda satan vardı sanırım blackstar ht1r var çok çok iyi bir amfi kendisi hem de 500 liranın altında daha iyisini bulmak zor cub8 önermem çünkü çok detaylı bir amfi değil sadece yapmış olmak için yapılmış gibi geliyor bana özellik sıfır denecek kadar az... Blackstar candır
İstanbuldayım. İlginiz için teşekkürler. Aklımdasınız şuanda..Metal yapmak niyetindeysen, düşük watt küçük hoparlör olsun komşularla dalaşmayayım ama gerekirse daha büyük kabine de bağlayayım, hatta amfinin kendi high gain drive katı da olsun ki amfi distortionu nasıldır bir göreyim. Üstüne FX Loop ta olsun dersen buyur:
http://turkrock.com/konu/36464/
Yalnız modlandığı için stok halinden biraz farklı. İstanbul'da isen deneyebilirsin ama İstanbul dışında isen her ihtimale karşı beddua almamak adına tavsiye etmem.
ikinci el bakabilirsin, sifir almak hakikaten cok mantikli olmaz, sene sonu 1.92 olacak dendi ama anlasilan o ki bu mumkun degil. Bavulda yer olsa ben sana kapardim bir tane Blues Jr. burada uc otuz para.aslında şuan ki döviz kurlarında da bişey almak salaklık gibi duruo. Dediğiniz amfilere bakıcam netten