Arkadaşlar merhabalar, elektro gitar amfisi alacağım, aklımda birkaç seçenek var, yardımlarınızı bekliyorum. Öncelikle fiyat olarak maksimum 550 lira, Watt olarak 30 Watt civarında birşey arıyorum.
Solid State Seçenekler
1) Marshall Mg15Fx ya da Mg30Fx
Öncelikle, Marshall'ın Mg serisinden muhtemelen almayacağımı söylemem gerek, kulak dolgunluğu değil, Mg15FX kullanmıştım vaktiyle kısa süre, gitara yeni başlayan birisi olarak bile iğrenç gelmişti bana, öte yandan yeni serilerin seslerinde bir değişiklik var mıdır acaba?
2) Ibanez TBX30R
Marshall'ın 15 Watt'lığından daha ucuz, Mid kontrolü 2 tane, duyduğum kadarıyla Overdrive'ı filan bayağı iyiymiş, çok öneren var, aklımdaki güçlü seçeneklerden biri.
3) Randall V2XNM
Bu da çok önerilen bir amfi gördüğüm kadarıyla, 12 İnç hoparlörü olması büyük bir avantaj anladığım kadarıyla, ve gördüğüm kadarıyla yukardakilerin alayından daha iyi birçok kişiye göre. Öte yandan Overdrive'ı çok mu sert acaba? Sadece death gibi tarzlara mı gider?
Lambalı Seçenekler
1) Ibanez Valbee VBG
http://www.mydukkan.com/media/ibanez.ibanezvalbeevbg.jpg
5 Watt'lık, All Tube amfi, Epiphone Valve Jr.'ın aksine kontrolleri daha fazla, 8 kilo, ama kullanan pek yok gördüğüm kadarıyla.
2) Epiphone Valve JR Combo/Head
Bunlar da oldukça rağbet gören ürünler, çok basit, sadece ses kontrolü var, Head alırsam illa 4x12 kabin mi gerekir, başka bir çözüm bulamaz mıyım?
2. El Seçenekler
Maksimum 600 lira civarı lambalı bir amfi alabilir miyim peki, Hibrid olduğundan pek önerilmiyor ama mesela AVT serisinden bir şey?
Teşekkürler.
🙂
Arkadaşlar fotoğraflar biraz büyük oldu, kusura bakmayın.