2x12 kesmez 8x10 olsun daha epik olur 😀
Fiyat mesela, yarı fiyata peavey ciddi modern amfilerini almak varken mesanin çağ dışı tasarımlarının farklı kutularda almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum.mesalar bence genel olarak güzel amfiler. mini rectifier'ları çok beğeniyorum ses olarak. dışardan bakınca da işçiliği de iyi görünüyor.
@izzzyy sence mesa'da kötü olan şey nedir?
Fiyat mesela, yarı fiyata peavey ciddi modern amfilerini almak varken mesanin çağ dışı tasarımlarının farklı kutularda almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum.mesalar bence genel olarak güzel amfiler. mini rectifier'ları çok beğeniyorum ses olarak. dışardan bakınca da işçiliği de iyi görünüyor.
@izzzyy sence mesa'da kötü olan şey nedir?
Fiyat mesela, yarı fiyata peavey ciddi modern amfilerini almak varken mesanin çağ dışı tasarımlarının farklı kutularda almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
Fiyatı bir kenara koyarsak, ne düşünüyorsun üstat Mesa için?Fiyat mesela, yarı fiyata peavey ciddi modern amfilerini almak varken mesanin çağ dışı tasarımlarının farklı kutularda almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi mesa'yı tartışmak pek anlamlı olmaz yani efsane olmuş zamanında ciddi tasarımlar yapmış bir firma. Fakat şu anda eski tasarımları evirip çevirip hakettiginin 2-3 misli fiyatına satmakta. Çağ dışı tasarım derken eksi kısmı şurası. Eskinin bir istenen vintage denen tarafı vardır, birde istenmeyen kullanışsız tarafı. Düşündüğünde aradığı vintage bir sound olan birinin mesa alma ihtimali oldukça düşüktür. Modern sound da ise mesa ya gelene kadar çok daha modern ve ucuz ampliler var. Ama tabiki mesa nin kendine has bir overdrive soundu var ama ben rectifiera verilen paraya acirim. El insaf yani.Fiyatı bir kenara koyarsak, ne düşünüyorsun üstat Mesa için?
Aga ne yaptın 😀 peavey 5150ler diezeller engllar varken kenarından geçmez mesa hi gainde 😀 ha ahşaplı vintıclı mevzularda mesaya eyvallah..."
Neyse, çok dallanıp budaklandırmadan 80'ler sonu 90'lar başı teknolojisi olmasına rağmen TriAxis + 2:90 bütün hi-gain geçinen amfileri yer. 😀
Bir de yıllar öncesinden ilk amfim olan İbanez'in Tbx serisinden senin fiyat aralığına uyacak bir şeyler bulabilirsin. Ciddi bir drive'ı vardı, bence güzeldi.
Öncelikle o Laney amfiyi görünce arkana bakmadan uzaklaş. Yani dijital amfiler zaten bir yere kadar ama ben böyle hissiyatsız bir şey görmedim. Laney amfileri de pek beğenirim bu arada, en ucuzundan Lg12 10 watt amfim var bir tane fazlasıyla memnunum.
Marshall'ın Mg serisi zaten artık genel olarak herkesçe kabul görülür ki, fazlasıyla kalitesiz tonları olan bir amfi. Drive kanalları özellikle.
Kısacası ben hiçbirini tavsiye etmiyorum. Bana da Blackstar senin hoşuna gidermiş gibi geliyor, ben yine kendi adıma sevemedim gerçi ama fiyatına göre başarılı.
Bir de yıllar öncesinden ilk amfim olan İbanez'in Tbx serisinden senin fiyat aralığına uyacak bir şeyler bulabilirsin. Ciddi bir drive'ı vardı, bence güzeldi.
Ancak şu zamanki aklımla senin yerinde olsam, yine @hackeiommi 'nin dediği gibi 10-12 inç speaker içeren bir combo amfi alıp, Ms Pozitron'un Gt-2 klonunu alırdım ben. Kendi adıma çok işlevsel ve kaliteli buluyorum. Ha Pod da seni çok memnun eder kesin o ayrı.
Alma o amfileri.