Merhaba Arkadaşlar,
Ben, 85-95 arası american thrash metal tarzı ( Megadeth, Metallica, Iced Earth ) seviyorum ve daha çok tüplü amfi hevesim var. İkinci el olarak;
- "Fender'in Blues Junior III" ve güzel bir pedal "Electro h. metal muff" gibi bir ikili mi ?
- "Engl Gigmaster 15" , "Engl thunder 50" gibi pahalı seçenekler mi düşünülmeli ?
- "Crate Blue Vodoo 50 watt head" eski amfi + 500 tl idare eder 1*12 kabin+ atteneutor ( toplamda yaklaşık 1500 tl ) mi ? (riskli olması, bozulma vb., ev içinde çok yer kaplaması, odadan odaya taşınamaması ve yükses ses sorunu gibi durumlar var).
- "tech 21 trademark 30 watt" solid state mi ?
- "randall kh75" solid state mi ?
- "Blackstar ht1r" veya "ht5r" mi ?
- "Ibanez Tbx30r" veya "Ibanez Tsa15h" mi ?
Siz ne dersiniz, tecrübe ve bilgilerinize dayanarak ? Doğru kararı verebilmek için; fiyat/performans açısından, beni en azından 2-3 sene idare edebilecek, zevkle ve düzenli kullanabileceğim amfi'yi seçmek için nasıl bir yol izlemeliyim ?
Sonuç olarak, öncelikle başınızı ağrıttığım için şimdiden kusuruma bakmayın ve size müteşekkirim. Gönül verenler bilir, biz yeni başlayanlar için bu aşama (ivmelenme) gerçekten maddi , manevi olarak oldukça yorucu. Sizlerin de yardımı ile, muvaffak oluruz umarım. 🙂