Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

O kadar derine dalacaksan Catalyst filan bak ya da IR yüklenen benzeri amfiler ama THRii için şu şekil;

NameBased On
American 4x12MB PLATE 4x12
British 4x121960A
American 2x12TRVB
British 2x12AC3
British Blues 2x12BBRKR
Boutique 2x12DC3
American 1x12DRVB
California 1x12MB Mk3
American 4x10TWEED
Boutique 1x12Boutique Japanese custom build cabinet
Brown 4x12PV 5150
Vintage 4x12BGNR 4x12
Mods 4x12HWT 4x12
Juicy 4x12ORG 4x12
Fuel 4x12DZL 4x12
Yamaha 2x12Yamaha F100-212
Liste için sağol, evet çoğu yerde yok H&K amfi ve cab modellemeleri. Bir Boss GT-1’de vardı preamp olarak (muhtemelen GT-100, GT-10 vb gibi eski seri COSM prosesörlerinin hepsinde vardır), bir de Mooer cab x2 pedalı için vardı, Mooer’ın sitesinden indirilebiliyor. Pek fazla alternatif olmadığı için de kaliteliler mi yoksa değiller mi diye de bir kıyaslama yapılamıyor. Şu Coreblade’in düzgün pluginlerinin yapılması lazım artık ya herşey var bir bu yok piyasada düzgün.

special ıı gitarım vardı ve artık bana yetmemeye başladığı için ltd ec-256 aldım şleriye dönük yatırım olarak ve tavsiye rica edeceğim gitar genel konsiyonu için öğretmen tavsiyesi ile luthier gitti şükürler olsun sıkıntısız çıktı ve hatta buna ne yaparsam gitarı geri götürür diyip saldı ama eski gitarım için teklif sundu fender lt-25 için 5k üstüne verebilirsem alabileceğimi yada id core v1 için 1k verirsem alabileceğimi belirti.nasip olursa ömrümün sonuna kadar çalmak istiyorum ve hangisi uzun vadede daha işime yarar acaba.

Selamlar, en basit tabirle şöyle bir şey istiyorum. Cleana çevirip, düğmelerinden ayarlamalar yapınca bana direkt çaldıracsk bir şey istiyorum. en az yoracak şekilde olsun yani. Bu da eşittir, presetselr kaliteli olması herhalde. Gitar zaten mooer içinde dahili prosesör var. O yüzden bu da bir etki. Şu an kafamda orange crush 20 var. Siz ne önerirsiniz bütçe maxxx 10. 6-7-8 e çözsem iyidir. 2.ele açığım

Selamlar, en basit tabirle şöyle bir şey istiyorum. Cleana çevirip, düğmelerinden ayarlamalar yapınca bana direkt çaldıracsk bir şey istiyorum. en az yoracak şekilde olsun yani. Bu da eşittir, presetselr kaliteli olması herhalde. Gitar zaten mooer içinde dahili prosesör var. O yüzden bu da bir etki. Şu an kafamda orange crush 20 var. Siz ne önerirsiniz bütçe maxxx 10. 6-7-8 e çözsem iyidir. 2.ele açığım
Detaylı ayarlamasını,preset kurmasını sahibi olmadığımdan bilmesem de direkt çalıp deneyimlediğimde ufak bir ayarlamayla tatmin edici bir ton verdiğinden elinizdeki bütçeyle ikinci elde katana 50 bakmanızı öneririm.İlk amfimi alırken şuan ki kafa yapımda olsam katana 50'yi alıp her yönüyle kullanıp sonrasında kendime uygun tarzda daha üst kademe bir ekipman arayışına girerdim.Ancak gitardaki prosesörü kullanacak uygun bir transistörlü bakıyorsanız üzerinde düzgün bir hoparlör olan bilindik markalardan(crate,marshall,laney,Hughes Kettner,Peavey,tech21) bütçeniz dahilinde bakarak kendinize göre kaliteli bir amfi bulabilirsiniz.

Detaylı ayarlamasını,preset kurmasını sahibi olmadığımdan bilmesem de direkt çalıp deneyimlediğimde ufak bir ayarlamayla tatmin edici bir ton verdiğinden elinizdeki bütçeyle ikinci elde katana 50 bakmanızı öneririm.İlk amfimi alırken şuan ki kafa yapımda olsam katana 50'yi alıp her yönüyle kullanıp sonrasında kendime uygun tarzda daha üst kademe bir ekipman arayışına girerdim.Ancak gitardaki prosesörü kullanacak uygun bir transistörlü bakıyorsanız üzerinde düzgün bir hoparlör olan bilindik markalardan(crate,marshall,laney,Hughes Kettner,Peavey,tech21) bütçeniz dahilinde bakarak kendinize göre kaliteli bir amfi bulabilirsiniz.
Bir katana 50 vardı elimde hocam ama ayarlamaları çok yordu beni sürekli bilgisayars bağla falan ve onu mu ayarlıyım gitar mı calayım yoruyor o yüzden mümkün olduğu kadar analog bir şeyler istiyorum teşekkürler

Bir katana 50 vardı elimde hocam ama ayarlamaları çok yordu beni sürekli bilgisayars bağla falan ve onu mu ayarlıyım gitar mı calayım yoruyor o yüzden mümkün olduğu kadar analog bir şeyler istiyorum teşekkürler
Şu biraz döküntü duruyor ama vaktim olsa kendim bir denerdim.Power katında 6l6 kullanıyor sanırım,en azından bakmaya değer olabilir.

Benim videolara denk gelmemiş bir Katana kullanıcısı 🤣

PC falan bunlara gerek yok. Airstep pedal ve Librarian uygulamasını da alın aletin yanısıra, oturduğunuz yerden elinizde gitar tıngırdatıken telefonu Bluetooth ile cihaza bağlayıp anlık ayarlarını yapabilirsin.

dostlar başlangıç için bir amfi almayı düşünüyorum, bütçem kısıtlı orange crush 12 yi inceleme videolarından beğendim 4600 gibi bir fiyatı var almaya değer mi 5k bütçeyle daha iyi diyebileceğiniz bir amfi önerisi var mıdır?

dostlar başlangıç için bir amfi almayı düşünüyorum, bütçem kısıtlı orange crush 12 yi inceleme videolarından beğendim 4600 gibi bir fiyatı var almaya değer mi 5k bütçeyle daha iyi diyebileceğiniz bir amfi önerisi var mıdır?
Önce bunu oku. Ama bütçeye Blackstar ID Core daha uygun gibi duruyor.

Konu 'Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...?' Makale/Tutorial - Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...?

Önce bunu oku. Ama bütçeye Blackstar ID Core daha uygun gibi duruyor.

Konu 'Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...?' Makale/Tutorial - Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...?
öncelikle cevabınız için teşekkürler yazıyı anlayabildiğim kadarıyla okudum ve dediğiniz gibi blackstar id core uygun bir model ancak bütçemi aşıyor, 2.ellerde de ne kendi başıma alabilecek bilgiye ne de bana yardım edebilecek bir tanıdığa sahibim. ne yapacağımı bilemedim

biraz benzer bir soru soracağım affedersiniz. nux mighty 20bt mk II , blackstar idcore 10 v3 ve orange crush 20(RT olmayan) arasında kaldım. bir sürü ton ayarı olduğundan nux, hiçbir türlü pişman etmez gibi olduğundan blackstar ve kendine has bir sesi olduğundan orange düşünüyorum ancak karar veremedim. ne yapmalıyım?

biraz benzer bir soru soracağım affedersiniz. nux mighty 20bt mk II , blackstar idcore 10 v3 ve orange crush 20(RT olmayan) arasında kaldım. bir sürü ton ayarı olduğundan nux, hiçbir türlü pişman etmez gibi olduğundan blackstar ve kendine has bir sesi olduğundan orange düşünüyorum ancak karar veremedim. ne yapmalıyım?

Bunda bu var şunda şu var noktasına geldiyseniz, inceleme izleyeceksiniz. Tonu en çok hangisi hoşunuza giderse onu alacaksınız. Ben orange severim al derim ama sen sevmezsen neyleyim orange'ı.

neden bu giris seviyesinde valvetronix hep es geciliyor anlamiyorum. sozum size degil, hic bahsi yok. ekteki 20 watt. 40watt olanini deneme sansim oldu, verdigi hissiyat oyle ki, bununla sahneye cikilir, pratik amfisinden ustun goruyorum tonal ve hissiyat olarak. ha dijital oyuncaklari digerlerine nazaran az elbetrte, ne aradiginiza bagli. neyse 20 watt versiyonu butcenize yakin, bakmak isterseniz ekleyeyim.

Geri