Wyldeber demiş ki:Aldım 0 aletimi, denemeden derse geldim, bu akşam hatta yarın öğlen dağıtıcam ortalığı işalla 🙂 Bu arada eski amfimde ses, bass yani herhangi bir tuşu çevirdiğimde cızırtı geliyordu, başlka yerde denedim yapmıyor, topraklama falan bundan mıdır, bunun amfiye zararı olur mu, ilk önce elektrikçi mi çağırsam?
Eski amfindeki cızırtı, potların(çevirdiğin şeylerin) zamanla ortamdaki nemden ve sık kullanılmamaktan oksitlenmesinden kaynaklanıyor. Çok önemli birşey değil.Wyldeber demiş ki:Cızırtı derken sadece tuşları çevirirken geliyordu bir önceki amfimde, Satmak için aleti stüdyoya götürdüm denesinler diye, orada hiç problem olmadı. Dün gece denedim amfiyi, senkoptaki kadar güzel gelmedi ses, aynı amfi aynı gitar, tesisat problem heralde..Arkadaşın odasında toprak var oraya gidicem deniyicem şimdi, orda da olmazsa "progressiva"'nın dediğini yapıcam. Çünkü muhtemel odur gibi geldi.Çoklu priz çünkü.... Standby tuşu yok aletin, senkopta denediğimde drivei gayet iyiydi benim için, clean çok çalmadım ama drive tatmin etmişti..Tesisat halledilsin adam gibi anlatırım amfiyi deneyebilsem bi 🙂