Öncelikle merhaba sayın üyeler ve mesajı dışardan gören diğer kişi ve yahut şahıslar;
Aslına bakarsanız sorumun mantığı oldukça basit. Elbette herkesin fikri önemli . Lakin lütfen sadece konu üzerinde gerçekten yoğunlaşmış ve aşmış kişiler cevap versin. Zira benim için gerçekte önemli bir mevzuat bu.. Soruya gelirsek klasik bir başlangıç ile tarzım; Heavy metal, daha çok progressive metal, hard rock, turk rock,Jazz, Blues, neoclassic metal..... diye uzun uza gidiyor. Çok çeşitli çalıyorum. En çok jazz, jazz fusion, prog. metal üzerinde yoğunlaştım. Haftaya nasip olursa gitar almayı düşünüyorum. Kendim ortalama bir tecrübeye sahibim .Yaklaşık 6 yılı geride bıraktım. Grup, konser vs.... Velakin piyasada oldukça fazla sayıda gitar var. Bunları mağazada denerken sadece ufak bir fikir sahibi olabiliyorum.bu yüzden sizlerimm engin bilgilerinize ihtiyacım var..
Düşündüğüm gitarlar şunlar;
1) Schecter Hellraiser c-1 fr
2) Schecter blackjack sls c-1 fr(pasif manyetikli)
3)2.el İbanez rg 1570
4) 2.el ibanez rg2550 (ayrıca sap, tremoloda çok hasar var mıdır?)
5)prs se custom 24
6)prs se trampas green custom 24
7)Jackson soloist 6 slatq .... bilmem ne 😀
8)jackson soloist slx
9)Charvel so cal
10)Charvel san dimas
Gitarlarda aradığım özellikler 🙁Öncelikle ton benim için çok önemli, aynı zaman da sap rahatlığıda çok önemli, emglere karşı bi ön yargım var, çünkü ben jazzda çalıyorum, clean rifflerde atıyorum. Aslında aradığım ebmm musicman jpx falan ama fiyatı çok pahalı ve 2.el piyasası da çok zor...
son olarak Teşekkür ediyor engin bilgilerinizle beni bilgilendirmenizi umuyorum.. 🙂