Marshall mg 15cfxAmfi olarak ne kullanıyorsun acaba
Marshall mg 15cfxAmfi olarak ne kullanıyorsun acaba
Lan yine satamadık gitarı 😛😀😆😆😆Herkese selam tekrar. Araştırmalarım sonucu SGR Solo 6 almaya karar verdim. Umarım kötü bir başlangıç olmaz. İkinci el temiz Zoom G3 de buldum. Bakalım neler olacak.
Gitarı sıfır mı alacaksınız?Merhaba arkadaşlar.Sizden bilgi almak istiyorum.İlk defa elektro gitar alacağım ve çevremde anlayan yok.İnternetten araştırdım ve jay turser jt-300 almaya karar verdim.Şimdi size birkaç sorum olacak.Elektro gitarın yanında amfi de gerekliymiş.Ben gitarı evde çalacağım için eve uygun bir amfiye ihtiyacım var.Çok pahalı olmayacak şekilde bana ev için bir amfi önerebilir misiniz? Son olarak da pedala ihtiyacım var mıdır? Genellikle duman parçalarını çalacağım fakat ben pedalın gitar üzerinde ki etkisini bilmiyorum.Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.iyi forumlar.
Lan yine satamadık gitarı 😛😀😆😆😆
Aradığına en yakın, şu tip birşey var:Fiyatı maksimum 900 Lira olacak bir. Solak elektro gitar almayı düşünüyorum. İstanbul içi ikinci el de alabilirim. Daha çok alternatif/indie çalsam da arada hard rock/garage rock ile de haşır neşir oluyorum. Aklımda aslına bakarsanız Telecaster almak var ama Telecasterlarda hard rock/garage rock ne kadar çalınır hiç bilmiyorum. İkincil olarak Les Paul kasa olabilir ancak orada da sanırım bütçem sıkıntı oluyor. Benim tarzıma en yakın olarak arkadaşlarım stratocaster diyor ancak stratocaster son tercihim çünkü gitara başladığım ve hala kullandığım stratocaster gerçekten çok çok kötü bu vakanın aynısını ikinci defa yaşamak istemiyorum.
Evet internetten sıfır ürün sipariş edeceğimGitarı sıfır mı alacaksınız?
Kullanilmis bir Roland Micro Cube amfi almayi dusunebilirsin.