çok şikayet eden duydum şahsen kullanmadım cort falan da kullanmam zaten. ama bu x6 meselesi değil grg de aynı x2 de x6 da ucuz gitarlar haliyle sorun çıkarır çıkarmasa bile bir rg le s le boy ölçüşemez.tavsiye istiyorsun al ikinci el öyle bir tanıdığım vardı dedim dedim dinlemedi 0 alıcam ona göre söyle dedi iyi grg al madem dedim bende 2 ay geçmedi tonunu beğenmemiş gitarı bırakmış eleman.hayır birde insan gibi söylüyorum 2. el kaliteli al diye gitarda bu size kazandırır başka şeylerin 2.eline benzemez aldığınız sıfır gitardan iyidir 1 sene bile kullanılmış gitar.2. el aldığın gitarı yarın öbür gün satarken de aynı fiyatlara satabilirsin.
ayrıca yeni başlıyorsa yeni başlasın belli miktarda parayla alınan gitar en iyi nasıl olur aslında soru.az laf dinleyin muhtemelen sizin gitara başladığınız yaşlarda ilk manyetiğimi değiştiriyordum.şuraya yazan arkadaşların katılımı 1-2 senelik bir bak yazan kişi ne kadar tecrübeli.
ayrıca yeni başlıyorsa yeni başlasın belli miktarda parayla alınan gitar en iyi nasıl olur aslında soru.az laf dinleyin muhtemelen sizin gitara başladığınız yaşlarda ilk manyetiğimi değiştiriyordum.şuraya yazan arkadaşların katılımı 1-2 senelik bir bak yazan kişi ne kadar tecrübeli.