Hepinizin yorumlarını tek tek okudum, hepinize teşekkür ederim. Öncelikle görüntü konusunda yazılanlar tam benim düşüncelerimi yansıtıyordu. LP'lar kasa olarak sevimli gelmiyor diye direkt eliyordum bu yüzden hatta. Ama görüyorum ki dinlediğim çoğu grubun gitaristi LP kullanıyor. Ben de artık sıcak bakıyorum tabi yine de gidip bir canlısını göreceğim. Ama konuya atılan linklerden birisindeki gitar acayip hoşuma gitti, atan arkadaşa teşekkürler. (
mydukkan.com :: Ibanez AR220 :: Elektro Gitar ) Sıfır almak durumunda kalırsam muhakkak buna bakacağım. Hem
@hackeiommi'nin de dediği gibi vintage bir gitar, benim için oldukça uygun olacak.
Ayrıca amfi konusundaki görüşlerinizi dikkate alıp elimden geldiğince amfi bütçesini yüksek tutup iyi bir şeyler alacağım fakat ondan önce ses kartı+amplitube daha mantıklı bir hareket gibi geliyor.
Şu ikinci el konusunda da bir şeyler diyeyim çünkü sanırım herkes sıfır gitara şu sıralar verilen paranın mantıksız olduğunu düşünüyor. Şayet kafamda uygun bir gitar belirleyebilirsem ikinci ele de bakacağım arkadaşlar. (Varsa ikinci ele düştüğünde kaçırma dediğiniz tam benlik olduğunu düşündüğünüz gitar modelleri, yazarsanız sevinirim) Anlaştıktan sonra daha iyisini almak varken kötüsünü almak olmaz zaten.
🙂
Bir de Les Paul Jr.'lara bakış açım sorulmuş, aslında konuyu açtığımda sıcak bakmıyordum ama yukarıda da yazdığım gibi artık bakıyorum. LP'larda nadir de olsa beğendiğim model çıkıyor, benim için dış görünüş de çok önemli biraz içime sinmesi lazım.
😆
Onun haricinde gönüllü gitar deneyicileri linkini paylaşan arkadaşa çok teşekkürler. Şimdilik deneyebileceğim bir arkadaşım var ama olur da bi aksilik olursa muhakkak bakacağım oraya çok teşekkürler.
Ayrıca
@erenkavukcu' yardım için çok teşekkürler, bir kaç model vardı aklımda muhakkak atacağım onları sana.
🙄