baya detaylı yazmışsınız hocam ellerinize sağlık ben dediğim gibi megadeth tarzı çalmak istediğimi söylemiştim hâlâ bakmaya devam ediyorum teşekkür ederim bi sorum olacak xiaomi telefonuma irig2 bağlarsam tonebridgeden ton alır mıyım
Megadeth Tonu dediğimiz olay ana hatlarıyla alder veya poplar gibi mid karakterdeki ağaçlara ve Seymour Duncan JB manyetiğe sahip bir gitarın TS9, 808 benzeri bir pedal ile boostlanmış JCM 800 veya buna denk karakterdeki modellemelerle alınabilecek bir ton ancak ben her zaman tonun ellerde olduğu düşüncesini destekleyen birisiyim. Irig ile bağlarsınız, bu özelliklere sahip modellemeler de çok zor bulunmuyor. Ancak bunu bir PC hoparlörü veya ucuz kulaklıktan dinlerseniz o sizi asla tatmin etmeyecektir. Duyumu biraz daha güzelleştirecek referans monitörleri, bütçe yetmiyorsa daha ufak çaplı multimedya monitörleri o da olmuyorsa müzik seti kolonları vb evde denk gelinebilecek alternatifler daha tatmin edici olacaktır.
Farklı bütçeler ve amaçlar için öneri yapılmış birçok başlık var, sadece benim yazdığım 5 - 10 başlık vardır diye hatırlıyorum. Gerekli araştırmayı yaparsan elindekilere göre en makul seçeneği bulabilirsin ancak kısa cevap olarak. Evet, o ton o sistemden alınır.