Ağustos ayında aldığım Meksika FSR Telecaster'den gayet memnunum. Tek sevmediğim yanı olan sap manyetiğini de Seymour Duncan Phat Cat ile değiştirttim. Gerçi daha dinlemedim ama eski sapa göre çok daha iyi olacağı aşikar. Bunun yanında eğer geleneksellikten yanaysan 2. Meksikalara, Squier'in pahalı modellerine bak derim. Aynı yıl, aynı parti mallarda bile farklı gitarlar çıkabilen Fender/Squier'den ziyade fiyat/performans açısından her gitarında belli bir standartı yakalamış Blade de çok iyidir ki üstte de söylemiş bluecaster. İlk düşüncem Blade idi fakat marka takıntım yüzünden Fender aldım açıkçası 😀 Ayrıca benim vaktim bol, hepsini deneyeceğim diyorsan SX'lere de bak. Cidden sağlam gitarlar çıkabiliyor içinden. Bu arada tarz belirtmemişsin, buradan Telecaster'i iyi tanıdığını varsayıyorum demek isterdim ama ben yine de söyleyip görevimi yapayım 🙂 Telecaster alıp da metal falan çalmaya çalışma 😀 eğer ben alıp Country, Blues, Blues Rock, Rock N Roll, ucundan Led Zeppelin tarzı rock yapacağım diyorsan al. John5 gibi Telecaster ile metal yapan gitar ilahı denebilecek bir abimiz de var ama o abinin ekipmanları, özel yapım gitarları var. Bence üstte saydığım 3-4 tür dışında müzik Telecaster'in ruhunu öldürüyor. Bir de sağlam bir lambalı Fender amfi sahibi olmadan Telecaster'den o orgazmik soundları alamazsın. Umarım cevaplayan arkadaşlar olarak kafanda biraz fikir oluşturabilmişizdir.