535Q ZW 45'e göre daha iyi diyorlar doğru mu ?Crybaby ZW-45 e bakabilirsin
535Q ZW 45'e göre daha iyi diyorlar doğru mu ?Crybaby ZW-45 e bakabilirsin
Nasıl yani ? Yanlış bu modlama olayı ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum o yüzden soruyorum ve merak ediyorum 🙂Duydum. Hatta bir kac Cry Baby pedalini modlattim. Add mod falan degil. Kendi istediklerim dogrultusunda modlar. Gondereyim simdiki wah pedalimi. Begenirsen parasini gonderirsin. Begenmezsen piyasada olmayan bir Cry Baby denemis olursun.
Ben kullanıyorum memnunum zw 45 ten535Q ZW 45'e göre daha iyi diyorlar doğru mu ?
Cry Baby icin konusuyorsak Range`i kisip Q ayarini da filtre genis olacak sekilde ayarlayarak bunu yapabilmek lazim. Hatta Range 6. pozisyonda iken yani (250Hz-1.2kHz) zaten treble namina birsey kalkmiyor ben hep 3. veya 4. ayarda kullaniyorum ustu bana da asiri tiz geliyor. Ama sen de forumdan takip ettigim kadari ile son derece akilli adamsin ve butun ayarlari denedim diyorsun, o bakimdan senin dikkatinden kacan bir kombinasyon da herhalde yoktur. Ah boyle durumlarda beraber deneme imkani olmasi ne faydali oluyor anlatamam...Referans olması açısından şöyle örnek vereyim, 535q var elimde şu an. Birçok farklı ayarda denememe rağmen daha hafif bir pedal arayışındayım.