Eski boss gt 10 sahibiyim ve belirli bir noktadan sonra gayet çöp bir cihaz. Efekt açısından üstün bir tek ( malum boss ) Zoom G9.2tt' muadillerinden üstün bence.
Dijitallik olarak yorumlamak gerekirse dijitalliği hakkında ne düşünüyorsun?Bazi yerde çok övüyorlar HD500'ü, bazı yerde de parasını haketmiyor diyorlar. Kısa bir süre inceleme fırsatım oldu, ilk dikkatimi çeken ne kadar kaliteli bir prosesör olduğuydu, malzeme kalitesi ve işçilik bakımından. Ama bana göre HD500 yerine X3 Live da deneyebilirsin, klasik Line 6 hakkında izlenim verir.
Şu an processor kullanıyor musun? Bir de önerebileceğin bir model var mıdırEski boss gt 10 sahibiyim ve belirli bir noktadan sonra gayet çöp bir cihaz. Efekt açısından üstün bir tek ( malum boss ) Zoom G9.2tt' muadillerinden üstün bence.
Efektler nasıl wah efektleri falanLine6 pod hd400 sahibiyim. Kullanımı basit usb bağlantısı kayıt alması tom yazması cok kolay. Basit bir arayüz yapmıslar. Ton olarakda gayet başarılı. Kabin similasyonları cok iyi. Hi gain tonlarda illaki dijitalliği hissediyorsun ona yapcak bir şey yok. Ama genel anlamda işcilik tasarım yazılım acisindan cok sağlam cihazlar. Bir arkadasımada xt live aldırdım oda güzel. Önerim line6.
Pod hd500x diye geçiyodu galiba. Bir türlü ulaştırırsan çok sevinirimelimde suan line 6 in son model processoru var amerikan geldi elime line 6 pro hd x son derece kaliteli hd 500 den 400 den hepsinden iyi ilgilenirsen yaptiğim kayitlarıda atarim
Genel olarak alternatif rock/punk/hard rock çalarım hocam. Ibanez weeping demon nasıldır?Crybaby'ler güzel, Morley'ler fena değil, hangi tarz çaldığına bağlı. Şahsen CryBaby'yi tercih ederim, daha her yola gelir olduğu için. Boss Pw10 da dediğin hadise var. Alette üç farklı kanala üç farklı wah ya da efekt yazabiliyorsun, ve şu fiyata alabileceğin en mantıklı seçenek odur. Ülkemizde biraz hor görülen bir pedal, ama dümdüz Gcb95'ler bile 200TL'den gidiyorken içinde drive bile bulunan Pw10'ların sürünmesi de ilginç.
Eyvallah 🙂 Birkaç efekt olması başlangıç için daha iyi olmaz mı? Ibanez weeping demon ya da yukarıda arkadaşın da dediği gibi Boss pw 10 falan.CryBaby GCB95'i tavsiye ederim.
Aylardır kullanıyorum son derece tatminkar bir pedal, memnun kalırsın.
190 TL vb fiyatlara satılan vardı birkaç tane.
40-50 daha ekleyip CryBaby al derim.
Almışken temizinden al keyfine bak 🙂
Şahsi fikrim modellemelerle uğraşma derim.
Üzerinde efekt/modelleme olan bir wah yerine düz bir wah tercih etmiştim.Eyvallah 🙂 Birkaç efekt olması başlangıç için daha iyi olmaz mı? Ibanez weeping demon ya da yukarıda arkadaşın da dediği gibi Boss pw 10 falan.
Aynen hocam onu da gördüm. Gcb95 ile onun arasındayım şu an. Gcb95, Gcb95F ve 95q arasındaki farklar nedir tam olarak? Bir de bu Fasel olayı ne oluyor?95q tavsiye ederim. Bypass derdi yok. İstersen frekans aralığını da ayarlayabiliyorsun. Nice👍
@Gökhan
Aynen hocam onu da gördüm. Gcb95 ile onun arasındayım şu an. Gcb95, Gcb95F ve 95q arasındaki farklar nedir tam olarak? Bir de bu Fasel olayı ne oluyor?