Arkadaşlar Line 6 POD X3 Live almaya karar verdim fakat sizlere sormak istediğim; POD X3 Live ile zoom,boss ikilisinin arasında bariz bir fark var mı..? yani vereceğim paraya değer mi? Sıfırını 550 EURO'ya yurtdışından bir arkadaş aracılığı ile alabilme imkanım var, yani yaklaşık 1.075 TLye elimde olacak. aynı şekilde zoom ile boss u 750 TL civarlarından alabileceğim. yani benim için aralarındaki fark 325 TL olmuş olacak. zoom g9.2tt ye niyetlenmiştim aslında ama sonra aklıma POD X3 Live girdi. Laney LX 35D amfim, ve Ibanez RG 2570 gitarım var.. Tarz olarak Heavy Metal seviyorum ve solo ağırlıklı çalışıyorum "Petrucci-Vai-Satriani" tarzlarını seviyorum.. özellikle petrucci tonlarına bayılıyorum.. ek olarak delay'cıyım diyebiliriz 😛
2 cümle ile 1 prosöserden beklentilerim;
- analoğa en yakın tonu vermesi..
- kayıt sırasında bu verdiği tonu kayıpsız koruyabilmesi.. (cızırtısız temiz ses)
Ne yapayım sizce arkadaşlar? POD X3 Live mi dersiniz? yoksa o arada vereceğin para farkı boşa gider.. ya da senin tarzın X3 Live'deki tonlarda değil, sen git bir tane Zoom G9.2tt al mı dersiniz? yada Boss GT 10 ?
(bu arada g9.2tt mi GT-10 mu derseniz Zoom daha ağır basıyor..)
fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
2 cümle ile 1 prosöserden beklentilerim;
- analoğa en yakın tonu vermesi..
- kayıt sırasında bu verdiği tonu kayıpsız koruyabilmesi.. (cızırtısız temiz ses)
Ne yapayım sizce arkadaşlar? POD X3 Live mi dersiniz? yoksa o arada vereceğin para farkı boşa gider.. ya da senin tarzın X3 Live'deki tonlarda değil, sen git bir tane Zoom G9.2tt al mı dersiniz? yada Boss GT 10 ?
(bu arada g9.2tt mi GT-10 mu derseniz Zoom daha ağır basıyor..)
fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar..