tamam bi bakalım 😀 😀
masterofpuppetsasd demiş ki:cinnete doğru adım adım 😆 aslında messa boggie nin preamp ı vardı forumda o sana uygun olmalı hem lambalı falan.
leventaytar demiş ki:arkadaşlar daha önce sormuştum cevap veren olmadı behringer um100 pedal hakkında bilgisi olan var mı? http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2300&gid=720
fiyatı ve eq ayarları sebebiyle hoşuma gitti tavsiye eder misiniz?
Genelde başka pedalların taklidi oldukları için ar-ge maliyeti az oluyordur. Bir de malzeme kalitesini düşük tutuyorlar.60 ytl! niye bukadar ucuz acaba behringerler?
boss'un pedalları gayet başarılı bir denemeni tavsiye ederim. dd6-rv5 e bi göz at 😉holydeath demiş ki:arkadaşlar delay veya reverb delay pedalı alıcam fakat ne alacağım konusunda bir fikrim yok. yardımcı olursanız sevinirim.
holydeath demiş ki:arkadaşlar delay veya reverb delay pedalı alıcam fakat ne alacağım konusunda bir fikrim yok. yardımcı olursanız sevinirim.
aradlithuen demiş ki:merhabalar. Tc Electronics G-System hakkında bir iki sorum olacaktı.
Anladığım kadarıyla bu alet hem rack sistem olarak hem de yer procesorü olarak kullanılabiliyor. Dolayısıyla buna sağlam bi preamp (marshall jmp1 gibi) gerekecek midir? peki bu aletin yerine tc electronics G-force tarzında bi rack processor daha mı anlamlı olur acaba?
şimdiden teşekkürler...
aradlithuen demiş ki:Çok teşekkürler yardımın için 😉
Bende Behringer gdi-21 var (gt2 kopyası), şahsen Calif modellemelerini pek sevmiyorum Brit daha güzel geliyor özellikle Brit high gain.wahshe demiş ki:cayırtı bankası ve sansamp gt2 kullanan arkadaşlar mesa(california) modellemeleri açısından hangisini daha başarılı buluyorsunuz? istediğim ton mesa tonu diğer pedal önerilerinede açığım preamp yada drive pedalı farketmez herhangi bir studyo yada ses sisteminde bana dolu dolu drive lar versin yeter. karakteristik clean aramıyorum, drive ım mesa tripledan geliyor gibi olsun yeter.
psionic demiş ki:Bende Behringer gdi-21 var (gt2 kopyası), şahsen Calif modellemelerini pek sevmiyorum Brit daha güzel geliyor özellikle Brit high gain.wahshe demiş ki:cayırtı bankası ve sansamp gt2 kullanan arkadaşlar mesa(california) modellemeleri açısından hangisini daha başarılı buluyorsunuz? istediğim ton mesa tonu diğer pedal önerilerinede açığım preamp yada drive pedalı farketmez herhangi bir studyo yada ses sisteminde bana dolu dolu drive lar versin yeter. karakteristik clean aramıyorum, drive ım mesa tripledan geliyor gibi olsun yeter.