OD11'den güzeli var mı şu dünyada? 😀
Boss gelecek, sana Boss fabrikasinin anahtarini torenle teslim edecek pavyoncu dostum. Sak sak sak alkis Japonlar gunun anlam ve onemini belirttikten sonra Cebeci pavyon tonuna baslayan bir yolculuk...
Veya piyasadaki rekabeti engelliyorsun diye zabita basip, Boss pedallarla KADIKÖY BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ yazacaklar... benden demesi.
B😁
Caner sanki bir comp lazim... Elzem degil de digerleri mis gibi olmus.
M
Hocam ,
Bakın yolda ne var, Korkut Abi’nin yönlendirmesi, altın saat etkisi ve çiçekli gömlek derken ;
144616 eklentisini görüntüle
4 tel La mi la re düzen, buna overwound paf’ları takacağız kısmetse 😅
Hocam sizin girdiğiniz bir entry sonrasında almıştım aleti ben zaten. Çok kararsızdım bb ile bb+ arasında, yazınızı okuduktan sonra direk verdim siparişi. Büyük konuşmayayım ama heralde kolay kolay gitmez bu alet. Çok teşekkür ederim bu arada size.BB+'ı daha çıktığının birinci haftasında LA'den bir şekilde aldırtmıştım... Çok sevdim, çok işimi de gördü... Sonra bir Studio Pre takasında uçtu gitti, hani düzgün de yere gitti. Severim ama hala çok. Bence çok klas alet. Normal düz BB, yok Andy Timmons'u, yok CS Mid Boostu falan hiç birisi bunun B kanalı gibi değil. Güzeller ama bunun B kanalı cidden canavar.
Çok şahane alet kesinlikle. En azından 4 5 sene oldu Studio pre geleli (demek ki bu gideli). Hala severim...
B
Uluspavyongeceleri kanalı bunu beğendi
Uluspavyongeceleri kanalı bunu beğendi