Aqua Lung hakkındaki görüşleriniz nedir?Merhaba,
Benim boardun da geldiği son hali ekli resimde paylaşıyorum.
Daha güzelleri sizlerin olsun.
Esenlikler dilerim.149196 eklentisini görüntüle
Merhaba,Aqua Lung hakkındaki görüşleriniz nedir?
Çok teşekkür ederim güzel bir yazı olmuşMerhaba,
Bence harika bir pedal, şöyle ki; aletin tanspranlığı, gain miktarı (low gain vb konusu) vs bir yana, pedalda hoşuma giden (benim duyduğuma göre);
a) Ton podunun bant genişliğinin gerçekten büyük olması. Saat yönünde 12’den sonra daha high mid ve treble daha ziyade etkilenirken, saat yönü tersinde 12’den aşağıda daha low mid ve bass kontrol ediyor. Ancak hiçbir surette bir tarafı kontrol ederken diğer tarafı kontrol etmeyi bırakmıyor. Bir başka deyişle, ton podu mevcut bant genişliğinin tamamını kontrol ederken, pod konumuna göre ağırlıklı kontrol ettiği frekanslar değişiyor. Bence çok kullanışlı bir şey,
b) Bass ve treble cut switchlerinşn bence ayarlanmış frekansları ve cutlama eğrisi q su çok güzel. Db olarak ne çok ne az kesiyor, ne çok geniş ne de çok dar bir bant genişliğinde ne de ve ne çok keskin ne de çok yumuşak bir eğriyle bu işi yapıyor,
c) Volume ve gain potları bence cok interaktif.
Sahsen cok memnunum kısacası. Denemenizi öneririm.
Esenlikler dilerim.
Merhaba, Estafurullah yardımcı olabildi ise mutlu.Çok teşekkür ederim güzel bir yazı olmuş
149629 eklentisini görüntüle
Gitar->tuner->modifiye edilmiş bass 9-> (bir çıkış mooer kabin simülatörü -> PA sistemine) (mono) / diğer çıkış ham sinyal olarak distortiona -> kabin simülatörü -> delay -> reverb -> mimiq -> PA sistemi (stereo)
Merhaba,
Bu setup da amfi kullaniyo musunuz
Bu setup da amfi kullaniyo musunuz
Oldukça şık olmuş. EQ2 nasıl?
bombastik ;•]Oldukça şık olmuş. EQ2 nasıl?
Merhaba,
Trex creamer hakkında ne düşünüyorsunuz? Reverb pedalı almak istiyorum da.
Pedal cidden müthiş. Analog hissi cidden çok hoş. Çok doğal geliyor tonu. Ciddi anlamda tavsiye ederim fakat zevkinize uygun olup olmadığını teyit etmek için deneme şansınız var ise muhakkak deneyin.Trex creamer hakkında ne düşünüyorsunuz? Reverb pedalı almak istiyorum da.
Thomann’de yarı fiyatına düşmüş de bütün teex ürünleri sipariş etmeyi düşünüyordum, teşekkür ederim yorumunuz için.Pedal cidden müthiş. Analog hissi cidden çok hoş. Çok doğal geliyor tonu. Ciddi anlamda tavsiye ederim fakat zevkinize uygun olup olmadığını teyit etmek için deneme şansınız var ise muhakkak deneyin.