Crazy Cacti alma planlarım arasında.Çok pahalı butik pedallar değil ama severek oynaşıyoruz kendileri ile. 😌🎸
Konu, ne aradiginiz ile ilgili… pedalin uzerinde cok fazla ayar var. benim icin en buyuk artisi fx loop…Merhaba,
DOD Rubberneckinizin high gain tonlardaki performansı hakkında yorum yapabilir misiniz acaba? Teşekkür eder, esenliklet dilerim.
Merhaba, yanıtınız için çok teşekkür ederim.Konu, ne aradiginiz ile ilgili… pedalin uzerinde cok fazla ayar var. benim icin en buyuk artisi fx loop…
Hi gain tonlarda delay’in volume’unu dengeli ayarlayip, guzel bir sustain elde ediyorum.
Clean tonlarda ise fx loop’a fuzz baglayip bit crusher tarzi bi duyum yaratiyorum.
Sizinle zevklerimiz çok benziyor valla, ilk fırsatta blues driver almak istiyorum kendime. Memnun musunuz kendinizinkinden?Âdeta bir curcuna idi.
149896 eklentisini görüntüle
Mini’yi elden çıkaracak olursan haber ver 🙂
Onu tanımıyorum da Mini’yi uzun süredir denk getirmeye çalışıyordum 🙂bogner wessex verelim hocam ;•]
Ona da bir de slate aldın mı tadından doyulmaz.Âdeta bir curcuna idi.
149896 eklentisini görüntüle
kesinlikle cok ilginc ve cok renkli bir pedal… bias ile halden hale geciyor.Onu tanımıyorum da Mini’yi uzun süredir denk getirmeye çalışıyordum 🙂
Nux Mod Core dan memnun musunuz? Ekstra noise ya da hum gibi sıkıntılar yaratıyor mu?
Çok kullanmıyorum ama Gayet iyi, çok yönlü kasası da sağlam. Repertuar şarkılarım genelde srv tarzı olduğundan gerek duyduğum bir pedal değil.Nux Mod Core dan memnun musunuz? Ekstra noise ya da hum gibi sıkıntılar yaratıyor mu?
merhaba. metallica ve metal müzikler çalmak için hangi pedallar lazım .
Selamlar. Elindeki ekipman nedir?merhaba. metallica ve metal müzikler çalmak için hangi pedallar lazım .
ibanez GR 350 WK gitar. blackstar id core 20 v2 amfi. Nux OD-3 Vintage Overdrive pedalı var . hepsi bu 😀Selamlar. Elindeki ekipman nedir?