bthnasker 26 Nisan 2013 #281 işte tamamlandı 🙂 *Boss Tu3 *Electroharmonix Germenium OverDrive *İbanez Ts808 *Boss Rv3 Reverb + Delay *Danelectro Phaser *Crybaby Gcb95 Wah
işte tamamlandı 🙂 *Boss Tu3 *Electroharmonix Germenium OverDrive *İbanez Ts808 *Boss Rv3 Reverb + Delay *Danelectro Phaser *Crybaby Gcb95 Wah
A antbalci 27 Nisan 2013 #282 "Tamamlandı" sözü ertesi sabaha kadar geçerlidir. Ben henüz tamam artık oh bitti diyen bi analog meraklısı görmedim 🙂 Güle güle kullan.
"Tamamlandı" sözü ertesi sabaha kadar geçerlidir. Ben henüz tamam artık oh bitti diyen bi analog meraklısı görmedim 🙂 Güle güle kullan.
Özgür ÖNER 2 Mayıs 2013 #286 bthnasker demiş ki: işte tamamlandı 🙂 *Boss Tu3 *Electroharmonix Germenium OverDrive *İbanez Ts808 *Boss Rv3 Reverb + Delay *Danelectro Phaser *Crybaby Gcb95 Wah Hepsini görmek için tıklayın... Bu setup duman kokuyor 🙂
bthnasker demiş ki: işte tamamlandı 🙂 *Boss Tu3 *Electroharmonix Germenium OverDrive *İbanez Ts808 *Boss Rv3 Reverb + Delay *Danelectro Phaser *Crybaby Gcb95 Wah Hepsini görmek için tıklayın... Bu setup duman kokuyor 🙂
hackeiommi 5 Mayıs 2013 #288 Özgür ÖNER demiş ki: Bu setup duman kokuyor 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... bthnasker demiş ki: işte tamamlandı 🙂 *Boss Tu3 *Electroharmonix Germenium OverDrive *İbanez Ts808 *Boss Rv3 Reverb + Delay *Danelectro Phaser *Crybaby Gcb95 Wah Hepsini görmek için tıklayın... Avatar, imza setup, arkadaş iki ayaklı Duman Fan Kulübü Marshallah. Grup üyelerini yakından tanımak kısmet olur umarım 🙂
Özgür ÖNER demiş ki: Bu setup duman kokuyor 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... bthnasker demiş ki: işte tamamlandı 🙂 *Boss Tu3 *Electroharmonix Germenium OverDrive *İbanez Ts808 *Boss Rv3 Reverb + Delay *Danelectro Phaser *Crybaby Gcb95 Wah Hepsini görmek için tıklayın... Avatar, imza setup, arkadaş iki ayaklı Duman Fan Kulübü Marshallah. Grup üyelerini yakından tanımak kısmet olur umarım 🙂
hackeiommi 5 Mayıs 2013 #290 Ben de diyorum gözlerim mi bozuk, o iki kişi kim? Dumanda bu tipte adamlar var mıydı? Bu boyutta avatar için çok kalabalıksınız yahu 🙂
Ben de diyorum gözlerim mi bozuk, o iki kişi kim? Dumanda bu tipte adamlar var mıydı? Bu boyutta avatar için çok kalabalıksınız yahu 🙂
Katatonia 14 Haziran 2013 #294 Özgür ÖNER demiş ki: Hepsini görmek için tıklayın... Hey gidi günler "sazı" almışsın Özgür' üm 🙂
Özgür ÖNER 15 Haziran 2013 #296 Katatonia demiş ki: Hey gidi günler "sazı" almışsın Özgür' üm 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Bana çok büyük konuşmamayı öğretiyorlar böyle dostum 🙂.
Katatonia demiş ki: Hey gidi günler "sazı" almışsın Özgür' üm 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Bana çok büyük konuşmamayı öğretiyorlar böyle dostum 🙂.
hackeiommi 15 Haziran 2013 #297 Özgür ÖNER demiş ki: Hepsini görmek için tıklayın... Boyun bölgesine de böyle komplo yapılır mı be Özgür? 😀 Güle güle kullan 🙂
Özgür ÖNER demiş ki: Hepsini görmek için tıklayın... Boyun bölgesine de böyle komplo yapılır mı be Özgür? 😀 Güle güle kullan 🙂
Özgür ÖNER 15 Haziran 2013 #298 hackeiommi demiş ki: Boyun bölgesine de böyle komplo yapılır mı be Özgür? 😀 Güle güle kullan 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Abi pc karşısında çok hareketsiz kalıyoruz biraz açma germe yapmak lazım 😛 Çok teşekkürler 🙂
hackeiommi demiş ki: Boyun bölgesine de böyle komplo yapılır mı be Özgür? 😀 Güle güle kullan 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Abi pc karşısında çok hareketsiz kalıyoruz biraz açma germe yapmak lazım 😛 Çok teşekkürler 🙂
Single_FACTOR 15 Haziran 2013 #299 izbanduth demiş ki: Son durum 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Bu setupta eğer fantastik bir sound yaratma gayrettş yoksa baya bi dizim hatası var gibi
izbanduth demiş ki: Son durum 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Bu setupta eğer fantastik bir sound yaratma gayrettş yoksa baya bi dizim hatası var gibi
OsmanBurak 15 Haziran 2013 #300 Dizim hatasindan kastiniz nedir, size nelerin siralamasi rahatsiz etti ?