Merhabalar,Kullanicidan gerekli aciklamalar gelsin, hepsi karsiliginda cevap verecegim. Ilk olarak adaptoru ust sirada kullanarak baslayabilir. Comp kullanmasinda hicbir dedigim yok. Ama Eq pedali icin ayni seyi soyleyemem. Bkz: Daha pedallarini ve ekipmanini tanimadan EQ pedali icin ilanlarima basvurmus arkadaslar (moriyondo bu kategoride degil). Setupta vol drop yasatacak pedal da yok. Sirf clean vol boost icin drive sonrasinda kullaniyorum, uciz ama ben tatmin oldum derse de amenna. Tech 21 de gurultulu bir pedal degil. Liverpool olanini cokca kullandim. US Steel denen daha yujsek gainli pedali da oldukca denedim. Noise Gate kullanmayi sart kosacak pedallar degil. Gitarin cozumlenemeyen toprak sorunu varsa kullansin. Sanmam ki oyle bir gitari kullansin.
Öncelikle her türlü yorumunuz için teşekkür ederim. Pedal Board konusunda henüz yeniyim. Daha önceleri prossesör kullanıyordum. Şu an çaldığım grupta eşlik gitarları ve soloları çalıyorum. Gitarım Cort M-Custom.
Boardda kablo karmaşası var ancak hem çantaya sığabilmesi açısından hemde asıl yer kaplayan pedalları setuptan çıkaramadığımdan bu kadar kablo karmaşasına katlanmak zorunda kaldım. Tech21 clean modda sürekli açık bir şekilde duruyor. T-REX'i drive olarak kullanıyorum. Delay ve Reverb'ü aşağıya almamın nedeni ise sololarda kullanmam. Dediğim gibi daha almam gereken yol var tabii ki bu nedenle yorumlarınızı emin olun dikkate alıyorum. İyi günler dilerim.