Bir Equalizer,Bir Maximizer,Bir Phaser gelecek.
Joyo Jp 02 / Add analog delay / Shinverb reverb / Marshall Ed-1 / AMT SS-11b
Joyo Jp 02 / Add analog delay / Shinverb reverb / Marshall Ed-1 / AMT SS-11b
whiteface rat <350614 eklentisini görüntüle Bunlar da benim oyuncaklarım.
Adam benim ilk dönemlerim gibi. 🙂Sabri, Emre'den ünlü 🙂
Süper bir reverbSon durum dağınık 😉
Doğal ve sade 🙂Süper bir reverb
Hall of fame sonrası bir soluk oldu benim içinAynen bunu dinleyince o dijital bir sürü modu olan reverb'leri kaldırıp fırlatası geliyor insanın 😀 ama atamıyorum para yok 😀
HOF ve digitech supernatural baya güzel pedallar ama yok yani bu bambaşka bir şey. İçinde bulunduğun odayı ortamı değiştiriyor sanki 😀 Hiçbir zaman reverb pedallarını amfilerin üzerindeki reverb'ler kadar çekici bulmadım. Ama bu headroom ve Trex in tüplü olan room mate'i ... süper aletler. Hatta ben bunu room mate den daha çok beğeniyorum. Çok güzel setup güle güle kullan nazar değmesin.Hall of fame sonrası bir soluk oldu benim için
Spring olması dolayısıyla tercihim bu oldu, tatmin etti beni hoş aletHOF ve digitech supernatural baya güzel pedallar ama yok yani bu bambaşka bir şey. İçinde bulunduğun odayı ortamı değiştiriyor sanki 😀 Hiçbir zaman reverb pedallarını amfilerin üzerindeki reverb'ler kadar çekici bulmadım. Ama bu headroom ve Trex in tüplü olan room mate'i ... süper aletler. Hatta ben bunu room mate den daha çok beğeniyorum. Çok güzel setup güle güle kullan nazar değmesin.
yanlış mı görüyorum, fuzz face bufferdan mı sonra?Son durum dağınık 😉
Fuzz bende hep kapalı 😉yanlış mı görüyorum, fuzz face bufferdan mı sonra?