nasıl yani 😀Fuzz bende hep kapalı 😉
nasıl yani 😀Fuzz bende hep kapalı 😉
Kullanmıyorum 🙂nasıl yani 😀
Cry Baby mini mi aldın?Buralar iyi pedal yapmış valla, neyse biri yolda biri pre-order. yakında taşınabilirlik-fonksiyonellik açılımı yapıcam.
Ne kadar temiz duruyor 😀 birde boardun altına giden 4 kablo nereye gidiyor 🙄
Yeni dizdim daha 😀 O kablolar, boyu uzun olanlar. Board'un alt tarafına tutturdum, daha iyi bir çözüm gelmedi aklıma.Ne kadar temiz duruyor 😀 birde boardun altına giden 4 kablo nereye gidiyor 🙄
Filtre kahve de yapıyor herhalEtraftaki dağınıklık için özür dilerim..50965 eklentisini görüntüle
Filtre kahve de yapıyor herhal
Amfi ne?Durum raporu; ortaya Joyo Tremolo,kenara da CryBaby Mini bekliyorum. Birçok drive'ı, kompresörü, buffer'ı çıkarttım.
Altta 3 mm siyah pleksi var, ehx pedal bag'in içine cuk oturuyor, sonuç olarak hem hafifledi hem de karmaşa azaldı.
Emektar 25R, abartısız söylüyorum tam bir ev canavarı, bu fiyata bundan temizi daha elime gelmedi. Tm60 kovalıyorum, bir tane eve atarsam bunu da işyerine zulalıycamAmfi ne?
Döviz de yükseldi 2.7'yi gördü yalnız, bundan birkaç ay önce 2.4-2.3 civarındaydı. Bir de Roland blues cube lara bakmak isteyebilirsin belki. Haberin var mı o modelden bilmiyorum ama benim birkaç ay önce haberim oldu.Öncelikle istanbuldan alma taraftarıyım, kargo firmalarına güvenmiyorum. İşin komik kısmı mayıs ayında senkoptan sıfır 1440 TL'ye aldım, 3 ay sonra 1100'e sattım, Hatta forumdan A. Reşat'ın amfisi de 950 TL civarına bi rakama gitti, şimdi bu rakamlar komik geliyor.