Vaayy babam...😍😆
Vaayy babam...😍😆
Pardon, hunharlıktan bahseden siz misiniz sevgili @nacho_grande_v2?Çok hunharca oldu bu yalnız. 😀
İnan bana @bluesman in man cave' i ile boy ölçüşemez-ki kendisi benimkinde bulundu... Reyizin yedekte kalan ekipmanlar Şampiyonlar Ligi' nde direkt ilk 11 oynar. Bir de her şeyden önemlisi; ben ekipmanı seyrediyorum, o çalıyor. 😀Pardon, hunharlıktan bahseden siz misiniz sevgili @nacho_grande_v2?
Yahu sizin man cave'i ilk gördüğümde ağzımı 15 dakika kapatamadım.
Maşallah diyelim. 😀
3 akor, 5 nota ile adam kandırıyorum 😉İnan bana @bluesman in man cave' i ile boy ölçüşemez-ki kendisi benimkinde bulundu... Reyizin yedekte kalan ekipmanlar Şampiyonlar Ligi' nde direkt ilk 11 oynar. Bir de her şeyden önemlisi; ben ekipmanı seyrediyorum, o çalıyor. 😀
Billy gibbonsin sozlerini hatirlatti. 😀3 akor, 5 nota ile adam kandırıyorum 😉
Sen, bizi mi yiyon?3 akor, 5 nota ile adam kandırıyorum 😉
Hem de suyuna ekmek bandıra bandıra... 🙂Sen, bizi mi yiyon?
Cab Zeus cok basarili bir secim 👍
Mooerden memnun musunuz?
Selamlar,
Simdilik son durum:
BluGuitar nasıldır? İzlenimlerinizi merak ettim. Nedense bana çok cazip gelmekte son zamanlarda...
Clean gerçekten çok onemli yoksa onune koyulan hicbirsey kar etmiyor. Bu ara preamp+cabsim revaçta bakalim iyi uygun bir ikili bulabilecek miyim.😉Ne aradığınıza ve ne duymak istediğinize göre değişir bu durum ama ben memnunum...
Clean kanalının "Volume"u biraz az gibi. Gain ile destekleyince de hafif drive'a giriyor. Clean kanalında "Gain"i düşük tutup out'a paraeq'yu bağlamayı düşünüyorum ;-]
empress paraeq'nun clean boost'unu çok sevmiştim.
Clean gerçekten çok onemli yoksa onune koyulan hicbirsey kar etmiyor. Bu ara preamp+cabsim revaçta bakalim iyi uygun bir ikili bulabilecek miyim.😉