Throttle box'i preamp tadinda kullanabilirim sanirim. Cabzeusla iyi bir ikili olabilir. 👍 Bütçe ayari lazim bakalimimkanınız varsa CabZeus'a yönelin. Harika bir arayüzü ve çok fazla kabin seçeneği var...
Stereo olması bonus 🙂
Throttle box'i preamp tadinda kullanabilirim sanirim. Cabzeusla iyi bir ikili olabilir. 👍 Bütçe ayari lazim bakalimimkanınız varsa CabZeus'a yönelin. Harika bir arayüzü ve çok fazla kabin seçeneği var...
Stereo olması bonus 🙂
Son hali 🙂 Ultra taşınabilir oldu valla, sırt çantasına da sığıyor kabin boy valize de.
Boss MS-3
two notes LeClean
Wampler Dual Fusion
Crybaby CBM95
altta da Vitoos Power Supply var👍
Gayet güzel anlaşıyor, çok memnunum.Tom Quayle 'in le clean videosunda görebilirsin dual fusion ile performansını 🙂Güzel setup 🙂 Le Clean drive pedalları ile nasıl anlaşıyor?
Selamlar abi, şimdi tam olarak KWS boardu oldu seninki. 🙂No 0597 by bluesman1975, on Flickr
Ya evet büyük board ister istemez benzedi 🙂Selamlar abi, şimdi tam olarak KWS boardu oldu seninki. 🙂
Klon?? Daha dogrusu akbay klor o.d.112012 eklentisini görüntüle
Tc Electronic - T2 Reverb
MXR - Carbon Copy Analog Delay
MXR - Super Badass Distortion
MXR - Phase 90
Mooer - Green Mile
Looper ve Power supply gelince vicdanen rahatlayacağım lakin bir şey eksik gibi işte :/ siz ekleyecek olsanız ne yakışırdı? Tavsiyelere açığım efendim 🙂 Gayet tabi sorulara da açığım 🙂
Booster, od olarak green mile yetiyor gibi ama çok övgüsünü duydum soul foodun ve klonun diyeyim.. Yazdım listeye teşekkürler 🙂Klon?? Daha dogrusu akbay klor o.d.
112012 eklentisini görüntüle
MXR - Phase 90
Mooer - Green Mile
Amp - Laney cub 10
Gitar - Fender classic series 50's strat
Looper ve Power supply gelince vicdanen rahatlayacağım lakin bir şey eksik gibi işte :/ siz ekleyecek olsanız ne yakışırdı? Tavsiyelere açığım efendim 🙂 Gayet tabi sorulara da açığım 🙂
Hevesinizi kirmis olmayayım da, reverb analog değil...
Hevesinizi kirmis olmayayım da, reverb analog değil...
112012 eklentisini görüntüle
MXR - Phase 90
Mooer - Green Mile
Amp - Laney cub 10
Gitar - Fender classic series 50's strat