Amfi de Hiwatt ise aç Lagavulin iç iç dinle 😃
Türkiye'de satıcı bulamadım, yurtdışından getirtmeye çalışıyorum bir hiwatt customAmfi de Hiwatt ise aç Lagavulin iç iç dinle 😃
Değil. Compressor (ki kullanırım), getirdiği avantajlara rağmen piano-forte aralığını daralttığı için tuşeden ve nüanslardan da çok şey götürüyor (tadında kullanmak lazım). Boost da bazen öne çıkmak, amfiye biraz daha yük vermek için güzel olsa da, olmazsa olmaz bişey değil. Güzel bir equalizer (ki mesela yukarıdaki equalizer'ı yani GE-7'yi, clean boost olarak da kullanabilirsin ve gayet başarılı bu anlamda) ve kaliteli bir overdrive, bir pedalboard'daki en değerli pedallar bana göre.compressor ve/veya booster pedalları olmazsa olmaz mı sizce arkadaşlar ne diyorsunuz?
Burdaki fx zinciri nasıl acaba?
Merhaba,Burdaki fx zinciri nasıl acaba?
Dark Side'ı hangi efekt için kullanıyorsunuz? Rotary için Pulse ve big muff için Ram's head görüyorum zaten, bu pedalboard için çok gerekli değil gibi duruyor Dark Side. Bir de Venus pedalından memnun musunuz, Butler'ın yerini dolduruyor mu?Yıllar içerisinde bu hale geldik 😂179932 eklentisini görüntüle
Dark side konusunda söylediğiniz kâğıt üzerinde doğru… sonuçta dark side’da bulundan bütün efektler diğer pedallarda var, ne gerek var diyebilirsiniz. Ben de aynı şekilde düşünüp geçenlerde satmaya karar vermiştim ama kıyamadım satmaya 🙂 özellikle fuzz tarafını çok seviyorum, tamam big muff var ama dark side’ın fuzz’ı farklı bir lezzet, o yüzden arada kulllanıyorum kendisini….Dark Side'ı hangi efekt için kullanıyorsunuz? Rotary için Pulse ve big muff için Ram's head görüyorum zaten, bu pedalboard için çok gerekli değil gibi duruyor Dark Side. Bir de Venus pedalından memnun musunuz, Butler'ın yerini dolduruyor mu?
Zihni sinir porocesi: tonex one controller ve diy ekran, dreamscape, mini wah, tuner.180367 eklentisini görüntüle
En böyük aga bord:
180370 eklentisini görüntüle
Bütün pedalları inputtan mı giriyorsunuz?Dumble tonlarına mütevazi bir yaklaşım.180398 eklentisini görüntüle
Evet input dan giriyorum. Fx loop dan fazla kablo sevmediğim için tercih etmedim. Gain i çok az açıyorum.Bütün pedalları inputtan mı giriyorsunuz?
amfi standı olarak ne kullanıyorsunuzDumble tonlarına mütevazi bir yaklaşım.180398 eklentisini görüntüle
Bende de aynı amfi var. Kablo sıkıntısı bir yana fx loopa pedal girince gitarın sesini kısmışım gibi hem volume drop oluyor hem de tizler biraz tıraşlanıyor gibi hissediyorum. O yüzden ben de delay ve looperı inputtan giriyorum.Evet input dan giriyorum. Fx loop dan fazla kablo sevmediğim için tercih etmedim. Gain i çok az açıyorum.