Peki amfinin kapanırken bazen "pat" sesi yapması (volume ü tamamen kapatmamıza ramen) da topraklamadan mı kaynaklanır merak ettim?
hayır. topraklama ile alakalı değil.BLaCK_MaGiC86 demiş ki:Peki amfinin kapanırken bazen "pat" sesi yapması (volume ü tamamen kapatmamıza ramen) da topraklamadan mı kaynaklanır merak ettim?
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:Yine yapıyor desem küfür etmiş gibi olmam değil mi? :roll: :twisted:
İlk önce Compressor çalışma prensibini ne amaca hizmet ettiğini okumanızı öneririm efektler ve parametreler kısmında forumda ki.metallicboy88 demiş ki:Selam dostlar bende Digitech Compression Sustainer var, level'ı en sonra getirdiğimde acayip hışırtı yapıyor neden olabilir? Nasıl düzeltirim?
_DreamofStyks_ demiş ki:İlk önce Compressor çalışma prensibini ne amaca hizmet ettiğini okumanızı öneririm efektler ve parametreler kısmında forumda ki.metallicboy88 demiş ki:Selam dostlar bende Digitech Compression Sustainer var, level'ı en sonra getirdiğimde acayip hışırtı yapıyor neden olabilir? Nasıl düzeltirim?
metallicboy88 demiş ki:_DreamofStyks_ demiş ki:İlk önce Compressor çalışma prensibini ne amaca hizmet ettiğini okumanızı öneririm efektler ve parametreler kısmında forumda ki.metallicboy88 demiş ki:Selam dostlar bende Digitech Compression Sustainer var, level'ı en sonra getirdiğimde acayip hışırtı yapıyor neden olabilir? Nasıl düzeltirim?
Onu yazacağına cevabı yazsaydın daha makbule geçerdi. Türkiye'de kuralların, kanunların en çok uygulandığı yer burası herhalde :evil:
Ozzfish demiş ki:Önceki sayfada bahsettiğim bu dip gürültüsünden kurtulamıyorum bir adet noise gate almam bu sorunu çözer mi ?
metallicboy88 demiş ki:_DreamofStyks_ demiş ki:İlk önce Compressor çalışma prensibini ne amaca hizmet ettiğini okumanızı öneririm efektler ve parametreler kısmında forumda ki.metallicboy88 demiş ki:Selam dostlar bende Digitech Compression Sustainer var, level'ı en sonra getirdiğimde acayip hışırtı yapıyor neden olabilir? Nasıl düzeltirim?
Onu yazacağına cevabı yazsaydın daha makbule geçerdi. Türkiye'de kuralların, kanunların en çok uygulandığı yer burası herhalde :evil:
insani 😀 hayvani tonu duymuştum ama insaniyi ilk defa duyuyorum 😀 atilla abiye söyleyelim add insani drive üretsin 😀 yada ds1 keeley insani mod varmış 😀 şaka bir yana insani derken ?nadiras demiş ki:sap ve gövdesi maun olan gitarıma duncan designed invader set taktım ve marshall mg250dfx amfimde evde bayağı sert tonlar alıyorum daha insani rock tonları alabilmek için önerebileceğiniz pedal var mı
*manyetik değiştir fln demeyin uğraşmaktansa yeni gitar alırım daha rahat ederim çünkü o derece kastırmıştı beni manyetik takımı =)
(aslında amfiyi değiştirmek de mantıklı ama yine bir pedal ile insani bir ton yakalayabilirsem daha güzel olucak)