şu an hatırlamıyorum ama önceki sayfalarda aynı sorunla karşılaşan bir çok kişi vardı.Geriye doğru okuyup çözüm bulabilirsin.hatebreedmosh demiş ki:slmlar..gt-8 imde bgn önce tonlar kafayı yedi hadi reset attık hallettik sonra da exp pedalı saçmaladı..şöle ki;exp kullanarak örneğin wah tonuna geçebilioruz ya pedala bastıımızda tekrar basarsak ta normal tona dönüor..işte exp pedalı sert bastırmaya gerek kalmadan min noktaya dayanmaya az kala bile wah a geçirtiyor volume pedalı olarak da %100 aralıkta çalışmıor bunun bi ayarı bişeysi varmıdır keza bugn o assign kısmını didik didik ettim ama nafile..teşekkürler şimdiden
pardon gt8 başlığındayız zannettim.GT8 başlığına bakarsan bulabilirsin diyecektim. 😀halilpazarlama demiş ki:şu an hatırlamıyorum ama önceki sayfalarda aynı sorunla karşılaşan bir çok kişi vardı.Geriye doğru okuyup çözüm bulabilirsin.hatebreedmosh demiş ki:slmlar..gt-8 imde bgn önce tonlar kafayı yedi hadi reset attık hallettik sonra da exp pedalı saçmaladı..şöle ki;exp kullanarak örneğin wah tonuna geçebilioruz ya pedala bastıımızda tekrar basarsak ta normal tona dönüor..işte exp pedalı sert bastırmaya gerek kalmadan min noktaya dayanmaya az kala bile wah a geçirtiyor volume pedalı olarak da %100 aralıkta çalışmıor bunun bi ayarı bişeysi varmıdır keza bugn o assign kısmını didik didik ettim ama nafile..teşekkürler şimdiden